Tamam anladım şimdi. Peki raporu polis mi tuttu yoksa kendi aranızda mı tuttunuz?
Polise çok ısrar ettim ama maddi hasarlı kazalarda gelmedikleri için işlem yapmadılar. Biz tuttuk mobil kaza tutanağı uygulamasından.
Bu arada hocam şimdi yola tekrar baktım herhangi bir park yapılmaz işareti yok.
Ama tutanağa 15-20 sn sonra vurdu gibi bir şey söylemek aklıma gelmedi. İmzalı olduğu içinde sanırım değiştirilmiyor. İşin kötüsü sigortaya göndermek istediğim bazı fotoğraflar yer almıyor. Bunları da ekleyemiyorum şimdi.
geçmiş olsun hocam arkadan vuran %100 kusurlu burada farklı bir sonuç çıkmaz. Dörtlüleri yakıp durduğunuz için kusurun tamamı onda.
ifadeyi dönerken diye yazdırmasından da bir şey çıkmaz öyle olsa bile takip mesafesini koruması gerekiyordu. Tek şöyle karışabilirdi sinyal vermeden bir anda döndü gibi ama buradaki ifade de sıkıntı yok, ayrıca sizde şahitte var farklı bir şey çıkmaz.
İnşallah hocam. Ya aslında tüm kusuru kabul ettiler. Geldik duran araca vurduk dediler. Hatta bana bizim ifadeyi de sen yaz dediler de ben hak geçmesin diye içinden ne geliyorsa yaz dedim.