jet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Irkçı bir yaklaşım olduğunda o ülkede yaşamak çok zor oluyor hocam.Tecrübeyle sabittir.Bir şekilde, ne kadar efendi olsan da belaya bulaşıyorsun.Birisi nerelisin dediğinde neticede Türküm diyeceksin

İtalyanların genel olarak Türklere yaklaşımı çok iyi, ingilizce oranıda güzel..
İsviçre aşırı pahalı, + akşam 8-9 dan sonra ekmek alacak market dahi bulamıyorsun.Letonya, litvanya, çek cumhuriyeti de güzel ülkeler bence.Hele ruslara benziyorsan arada karışır gidersin

Amerikada suç oranları çok yüksek, gitmedim ama youtube videolarından görüyoruz, adam cep telefonuna şok cihazı bağlayıp düşürmüş gibi yapıyor video çekmek için, arkasından gelenler telefonu alıyor, benim telefonum diyor, hayır benim telefonum diyor adamlar..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:44:36 -->-> Daha önceki mesaj 04:43:40 --

Bu video :
https://www.youtube.com/watch?v=f4iRJg2ld3U
Amerikada her yer boyle degil. Eger Beverly Hills de yasiyorsan ve telefonunu dusurursen bulan kisi sana vermez polise goturur. Ancak kanitlarsan polisten alirsin. Ama gecenin saat 2 sinde Crenshawn(arastirin burayi tehlikeli hood) daki seven elevendan sigara almaya gidersen cikista senden once para ustunu isterler. Verirsen ayakkabini, onuda verirsen donuna kadar soyarlar Itiraz edersende you know where you at? diye korkutmaya calisirlar. Seven Eleven'in guvenligide sadece izler Ha eger tirsmayip ustlerine gidersen bir anda 5 kisi olur %50 seni oldurur kacar giderler Adamlarin gozunde siyah olmayan herkes dusman. Polis umursamiyor zaten, polis bile Crenshawda gordugu siyahlara bisey yapmiyor. Ama dun bizim etrafimizda tam 5 tur atti sirf otoparkta 3 kisi duruyoruz diye. Yanimizda bide siyah vardi yoksa indiriceklerdi arabadan ariyicaklardi