Selam arkadaşlar.

Yaşamdan bunalan var mı çok merak ediyorum ?
Aile içinde sürekli tartışma olması ve gördüğüm çoğu ailede aile içi sorunların olması.

Trafikte ve benzeri yerlerde insanların kavga araması.

Otobüs vs gibi yerlerde insanların sürekli somurtması ve birbirine garip gözler ile bakması.

Dertleşmek için veya eğlenmek için buluştuğun arkadaşların ile o buluşmada sürekli telefona bakılması.

İnsanların işi düşünce seni hatırlaması. ( Arama kaydıma bakıyorum ve gelen son 30 aramanın 27'si bir şey sormak ve bir şey istemek için aramış. Kalan 3 kişi de ailem. )

İnsanlar ile dostluk kurulamaması. İnsanların hepsinin bir görülmesi. Adres sormak için bile konuştuğunz kız kaçacak delik arıyor.

Arkadaş ortamında veya farklı aileler arasında sürekli siyasetin ön planda olması. Öyle ki üniversitede veya dışardaki arkadaşlık kurduğumuz kişiler farklı siyaset görüşü olunca iletişimi kesiyor.

İnsanların sosyal medyayı gösteriş olarak kullanması. Sırf başkası -pazar kahvaltısını fotoğrafladığı - için bazı insanlarda sonraki hafta sonu aynı şeyi yapmayı planlıyor Zaten Instagram hikaye kısmını saymıyorum bile...

Bir insanla oturup dertleşeceğin zaman - anlatırsın anlatırsın anlatırsın - . karşıdaki cevap " aynen veya yaaaa takma kafana " oluyor.

EEEE Kardeşim bunları anlattın iyi hoşta sanki sen 4 / 4 lük müsün diğyebilirsiniz. Hayır hiç birimiz öyle değiliz ama benim içimden geçen bunlar.

Not: Sürekli şükreden bir insanım ve bunlar oluyor diye hayattan soğuduğum anlamı çıkmasın, sadece bu gibi şeylere şahit oluyorum diye yaşamdan biraz bunaldım gibi.