Merhaba
4 çocuklu bir ailenin 2. çocuğuyum. Orta okulu bitirdikten sonra şimdi şu ki adı ile TEOG sınavında güzel bir puanla Elazığ'ın en güzide okulunu kazandım ama maddiyatdan dolayı gidemedim sağlık olsun yapacak bir şey yok yola devam deyip polis okuluna kayıt yaptırayım dedim sınav mülakat derken herşey çok güzel geçti gideceğim okulun açıklanmasını beklerken bir telefon geldi babamın 2 günlük nezaret hapsinden dolayı dosyanın red yediğini belirtiler. Kayıtlar bitmeden kendimi bir yere atma çabası ile gözümü mahalle lisesinde açtım. İşler yolunda gitmedi lisenin ikinci yılında okulu bırakıp hayata atıldım ardından askerlik vs vs

Askerden geldikten sonra bir eczane de işe başladım belli bir süre geçtikten sonra çalıştığım eczane seni Ankara ya başka bir eczaneye gönderelim eleman lazım orada hem daha fazla kazanırsın hem şartları daha iyi bende dışarı açılma hevesi ile kabul ettim. Başta herşey güzel gidiyordu ama hayat sanki gülmemek için yemin etmiş ailemin bir miktar para ihtiyacından dolayı kredi çektim krediyi çektikten 3 ay sonra işimden oldum memlekete geri dönmek zorunda kaldım.iş bulana kadar babamın açtığı dükkan da zaman geçiririm ondan sonra Allah büyüktür dedim meğer dükkan da işler hiç iyi değil iflas etmiş üstüne dükkanın borcu da cabası ne yapalım ne edelim derken babamın iş fikri cazip geldi daha doğrusu başka seçeneğimiz yoktu. Baba mesleği olan fırıncılıgı yapacaktık ama elde yok avucta yok kredi çekelim dedik borçlar yüzünden olmadı ama mekan arayışı devam etti uzun bir arayış sonunda yeri bulduk tek eksiğimiz parayı da sağolsun ablam eniştemi ikna Edip kolundaki bilezikleri verdi kısıtlı bütçe ile fırını açtık ilk zamanlar kazanmak bir yana hep içeri giriyorduk fırının masrafları bir yandan da aldığımız borcu ödemeye çalışıyorduk kazandığımız üç kuruş oda hergun altına zam geliyordu onuda elimizden alıyordu.. bir sene öyle böyle geçti ben hamuru öğrendim babam zaten Ocakciydi kardeşim de tırnak vurmayı öğrenince artık işi ele alma Zamani geldi diyip çalışan işçilerin işine son verip kendimiz devam etmeye karar verdik.

Mücadele verilmeden hiç birşey kazanılmıyor 5 kişinin yaptığı işi 3 kişi yapma kararı aldık baba ve oğullar hergün sabah 4:30 da işe gelip akşam 8 de paydos ediyoruk herşeyden kıstık yemeden giyimde hatta yol parasından işe yayan gidip geliyorduk