zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
on numara konu ve site olmuş

geçenlerde hanıma çok fazla acındırdım kendimi,benim balkon bir harika,çok özledim rakıyı vsvsvs baya bir acındırdım kendimi,akşama bir sofra hazırlamışçok sevindim,muhteşem bir zevk di benim için o gün..

yanlız bendemi bir sıkıntı var bilmem,ben rakıdan balıksız çok fazla tad alamıyorum,yanında balık da oldumu deyme keyfime

şöyle bir düşünüyorumda rakısız hayatın kahrı nasıl çekilirdi ya da rakı olmasa bu hayatın kahrını nasıl çekerdim bilmiyorum

dozunda adam gibi keyfine yapılırsa tadına doyum olmuyor meretin

çok zorda kalmadıkça sadece tekirdağ içiyorum,ilerde tekirdağ sıkıntısı çekecekmiyiz bilmiyorum
zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi okudukça ağzım sulanıyor

nasılki rakıyı keyif için içiyorsak,bunlarıda okurken keyif almamak imkansız gibi..(erbabına)
Rakının yanında beyaz et de kırmızı et de gidiyor. Hiç ayırmam Eskiden " rakı kafası " lafını duyunca gülerdim. Ama harbi harbi kafası başka oluyor

newpage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rakı içmem birayla takılırım ama o mezeleri görünce içesim geldi
Hava sıcaksa buz gibi bira çok iyi gider. Özellikle deniz kenarındaysam, başka bir şey içmem Ama rakının yeri ayrı kardeşim. Eskiden ben de önyargılıydım. Anason kokusundan nefret ettiğim için içmezdim. Ama sonra başlayınca, başka bir şey içemiyorum. Sana benden bir tavsiye. Şalgamla beraber iç rakıyı. O zaman acılığını alır