Forumda hakkınızda şikayet konuları açıldıkça ulan diyordum bir konuda ben açayım: "Ne istiyorsunuz
@Yeniceriden diye. Moderatöre yalakalık yapıyormuş gibi olur mu diye vazgeçtim her seferinde. Umarım ailenize daha çok vakit ayırırsınız. R10 ahalisinden biri olarak "Emekleriniz için teşekkürler" demek istiyorum.
Yok ya öyle anlaşılmazdı

Ama dediğin doğru gerçekten. Kimse ben haksızım demiyor. Hatayı kabullenebilsek, aslında yöneticilere de ihtiyaç kalmayacak. Çok teşekkür ederim. Mutlu oldum.
bazen öyle yazılar oluyor ki ;
mesala kısa özet istenmiş, adam 6000 kelime makale girmiş. İnsanlar ne kadar çok yazarsam, o kadar çok haklı olurum düşüncesinde, ne yazık ki.
ve gözlemlediğim kadarı ile insanlar aralarında anlaşabilecek çoğu durumu bile taşıyarak, gerçekten moderatörleri yıldırıyorlar.
Yeniçeri hocam, rakı buluşmasını unutmadın dimi
Güzel yakalamışsın

Adamlar sitesine makale girmeye üşenir, şikayet konusu olduğu zaman destan gibi yazıyorlar

Rakı buluşmasını unutmadım. Hele bi izne ayrılayım, güzel bir organizasyon yapacağız
Pek tanımam etmem fakat çok konusunu görmüşlüğüm oldu, gerçekten emek verdiniz. Emekleriniz için teşekkür ediyorum, hakkınızda hayırlısı.
Çok konum yoktur ama çok mesajım vardır

Ben teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olsun.
10 aydır forumdayım Yeniceri ve Mr.Fub (Mr.Rub mu karıştırıyorum hep) dan başka moderatör görmedim. Forumda çok emeğiniz var, sizden iyi bir savcı olur.
Valla inan Ramazan'ın kullanıcı adını ben bile hala yazamıyorum

Çok teşekkür ederim ama beni savcı yapmazlardı zaten. Ben rakı içiyorum
Daha önce konuşmuşluğum olmadı sizinle ama yine de çogu kez konularınıza denk geldim zaten aramızdan da ayrılmıyorsunuz hakkınızda hayırlısı olsun Cem Hocam
Yok buralardayım daha. Fırsat buldukça farklı konularda elimden geleni yapmaya devam ederim. Çok teşekkür ederim
Yeniceri
ban ceza sorunları bölümünde bizi kim güldürecek
Şikayetim var ve ban cezası sorunları bölümünde değil, maksi geyik kategorisinde takılırız artık
Emekleriniz gerçekten çok fazla hocam. Geçmişe yönelik detaylı bir yorum yapmayacağım. Ancak her insan gibi bariz hatalarınız tabi ki var. (Bunların kimisi kişiye iyilik yaptığınızı zannederek de olabilir) Bunlar iyi niyetli olabilir. Kötü niyetli olabilir. Onu da sadece Allah bilir. Kimse kimsenin içini bilemez tabi ki

Özetle söylemek gerekirse sizin istirahat zamanınız gelmişti. Sizin için de iyi olacağını düşünüyorum. Konularda daha aktif görmek dileği ile
Kötü niyetli olabilir diyorsan, beni pek tanımamışsın demektir

Hata yapmış olabileceğimi biliyorum. Kim yapmıyor ki. Ama kötü niyetle asla bir şey yapmadım. Bu konuda içim çok rahat. Teşekkür ederim.
İnce bir mesaj olmuş

Teşekkür ederim.
Eyvallah Berkan. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek

Teşekkür eerim.
Emeklerin için sağol abi. Uzun zamandır tanırım seni haksız işini görmedim yalan yok. Ben moderatörüm deyip kabuğuna kapanmayıp bizlerin içinde oldun ki (bizzati biliyorum insancıllığını )bu olmasa bu kadar güzel yorumlar da gelmezdi. Senden şikayetçi olanlar da genelde kendileri haksız olan kişiler bunu da görebiliyoruz. Hayatında başarılar birgün yine turuncu görmek isterim seni şahsen
Keşke herkes anlayışlı olsa, alttan alabilse, dikkatli olsa da, şikayetler bu kadar fazla olmasa. O zaman ben de sizinle beraber farklı konular üzerine konuşabilirdim. Neyse bundan sonra farklı kategorilerde görüşürüz kardeşim. Bu renk de güzel be

Çok teşekkür ederim.
Yeniçeri diye yazılır, Emekçi Memur diye okunur... Allah yardımcın olsun müdür.
Yaradan cümlemizin yardımcısı olsun kardeşim. Caliente diye yazılır ama nasıl okunur bilemedim :P Şunun okunuşunu yaz bi ara la
iyi bile dayandın abi hayırlısı olur umarım
Eyvallah kardeşim, sabır her leyin ilacı
vay be cem abi seni yeni yeni tanısam da yıllardır forumda şikayet konularında hep takip etmişimdir, adelet konusun da hep tarafsız bakıp bana göre doğru kararlar verip bir de konularda gülmemi sağladın yıllardır

, ne diyim bilemedim ancak hakkında hayırlısı olsun güzel dayandın millete

r10 içindeki emekliliğinde başarılar

.
İyi dayandım di mi

R10 içinde emekli olduk da, bakalım meslekten emekli olabilecek miyim

Yukarıda da söylediğim gibi kardeşim, forumun farklı konularında görüşürüz artık. Çok teşekkür ederim.
Sabrı ve en hararetli durumda bile yazılacak kelimeleri mükemmel şekilde seçip karşısındakini kırmayan nadide insanlardan. Ben dahil biraz örnek alabilirsek sırtımız yere gelmez.
Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim. Sizin de forum için emekleriniz tartışılmaz. En iyisini yapacağınızı biliyorum
Moderatörlükten ayrılmasına üzüldüm umarım tekrar olur bir süre sonra..
Çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Cem Abinin bir yere gittiği yok sadece moderatörlüğü bırakmış ama insanın içi burkuluyor anlamsızca

Hakkında hayırlısı diyelim
Aynen buralardayım, daha çok kaynatacağız

Teşekkür ederim kardeşim.
Yeniceri ile geçmişte site satışı vesilesiyle bir ticaretimiz olmuştu. Pek samimi olmasak da o ticaretten ve forumdaki genel duruşundan gördüğüm kadarıyla iyi ve sıcak kanlı bir insan olduğu belli oluyor. Yıllardır yaptığı moderatörlüğü hakkıyla yerine getirdiğini düşünüyorum bırakmasına üzüldüm, eksikliği çok hissedilecek. Ama çekilecek çile değildi gerçekten.

Hele ki şikayetim var kategorisinde bu işi ücret almadan yapmak her yiğidin harcı değil. Büyük bir sabır gerekiyor. Yolu açık olsun.
Aynen, çekilecek çile değil. Bir avukata gidip " Al sana aylık 20 bin tl, gel şuraya çalış " desen vallahi gelmez

Çok teşekkürler Selim. Arkadaşlar eksikliğimi hissettirmeyecektir eminim.
--------------------------------------------
Yöneticilik yaptığım süre boyunca taş çatlasın birkaç kişi mesaj yazıp teşekkür etmiş ve başarılar dilemişti. Bazen " Acaba boşuna mı uğraşıyoruz " diyordum. Ama bu konuda yazdığınız mesajlar inanın beni çok mutlu etti arkadaşlar. Hepinize çok teşekkür ederim.