Arkadaşlar merhaba;
var olan ama içerikleri sallamasyon girilen bir projem vardı.. Buradan adsense ile ilgili bilgileri okurken adsensenin sanki çok zor alındığı kanısına vardım. Bende bunun gerçekliğini anlamak için aşağıdaki yolu izleyerek altı gün içinde adsense onayı aldım..
*öncelikle wp sitemdeki sallamasyon içerikleri kategorileri oluşturarak içerisine ekledim.
*ardından giren kullanıcıların içeriklere istedikleri gibi ulaşması için uygun menüler açarak kategorileri ilgili menülere bağladım..
*makale içeriklerinin mantıklı olmasını sağlayarak yoast kurulum yaparak seo için başlıkları okuttum.. Birde aklıma gelmişken makalelere googleden orjinal konuyla alakalı olarak fotoğraflar ekledim.
*sitenin üst ve alt kısmına iletişim-hakkımızda-site kullanım kuralları bölümlerini hazırlayarak özgün olarak kendim içeriklerini girdim.
*sitenin haritasını google araçlardan okuttum
bunların hepsini sanırım 3 saat gibi bir zamanda yaptım son kontrolleri de yaparak google olmayan bir mail adresinden başvuru yaptım buradan okuduklarımdan onaylanmayacağını düşündüğüm için çok rahattım( keşke adsenseye google bir maille başvursaydım yaptığım tek hata sanırım bu )
ardından gerekli kodları yazarak başvuruyu tamamladım..
konu yine aklımdan cıkınca dört gün sonra yani dün aklıma gelen mailime girdiğimde hesabın onaylandığı mailini gördüm

anlaşılacağı üzere yukarıdaki gibi bir işlemle adsesnse alınamaması imkansız..
Yani gözünüzde büyütmemenizi öneririm.
sorularınız olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım..