Merhabalar

Stok Durumu

iPhone 6 - Stok sorunuz ? 1400 TL

iPhone 6s - Stokta sorunuz ? 1650 TL

iPhone 6s + Stok sorunuz ? 1950 TL

iPhone 7 - Stokta sorunuz ? 2450 TL

iPhone 7 + Stokta sorunuz ? 2750 TL

Notlar

* Cihazlarda facetime bulunmaktadır ve yurtdışı menşeilidir.

* Ürün stokları gün içerisinde değişiklik gösterebilir, lütfen pm ile ulaşmayı tercih ediniz.

* Ürünlerin renk stokları bulunmayabilir lütfen pm ile ulaşınız.

* Ürünler ödeme alındıktan en geç 24 saat içerisinde kargoya verilir.

Ödeme türü : Vakıfbank & Halkbank havale - eft

Sık Sorulan Sorular Eklemesi

1 ) Fotoğrafta paylaştığım ürünler açık kutu-dilerseniz 250 TL kadar fark ile kapalı kutu telefonda getirebiliyorum.

2 ) ürünlerim kesinlikle swap, 2. el değildir. tamamı 0dır. İkinci el veya swap telefon satmıyorum.

3 ) Herkese kayıtsız fiyatı veriyorum. Kayıt insiyatifiniz dahilinde. Gelen telefonlarımın tamamı kayıtsız. Telefon kayıtlarını artık ben yapmıyorum. Dışarıdan destek alabilirsiniz.

4 ) Kayıdı yakın zamanda yurtdışına çıkmış kişilerin pasaportuna yapıyorum. Bir aksilik çıkmaz fakat oldu ki bir hata çıktı kayıt silindi vs vs. İlk 5 ay içerisinde kayıtınızı tekrar ÜCRETSİZ yenileme garantisi veriyorum.

5 ) Ürünler facetime bulunan uluslar arası 1 yıl garantisi olan apple ürünleridir. Çakma-Replika değildir. Türkiye en son uluslar arası garanti listesinden çıkacaktı. Konuya vakıf değilim. Türkiye çıktı ise bile ürünlerin 1 yıl uluslar arası garantisi bulunuyor.

6 ) Aksini belirtmediğim sürece ürünlerimi konuda paylaşıyorum. Elimde olan stokları konuda güncelliyorum.

** Eğer kesin alıcı iseniz dilediğiniz model telefonu en geç 3 gün içerisinde getiriyorum. Siz de hak verin ki her modeli getirdiğimde satamayabiliyorum. Özel siparişlere bu uygulamayı yapıyorum.

Ref;
UmutBilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ürün elime ulaştı sıkıntı sorun yok
tah. ettiği gibi işlemlerimiz gerçekleşti ilgisi için teşekkür ederim.
KadirVural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon elime bugün ulaştı çok teşekkür ederim Yusuf beyin ilgisinden dolayı kendisi kargomun gelip gelmediğine kadar ilgilendi sordu telefon özenle paketlenmiş herhangi bir hasar darbe vs yoktu sorunsuz %100 orjinal sıfır olarak elime ulaştı gerçekten gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz çok memmun kaldım telefon resimlerini çektim resim eklemeye fırsat bulunca eklerim inşallah hayırlı satışlar dilerim.,

Yakın çevremdeki kişileri için bir kaç alışverişte daha bulunacam.
Mert50356 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet iPhone 7 Plus satın aldım cihaz elime ulaştı. Şuanlık bir sıkıntı görünmüyor. Sağolsun arkadaşta baya ilgili ne zaman mesaj atsam dönüş yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İPhone 7 Plus alındı arkadaş yardımcı oldu çok teşekkür ederim
KadirVural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yusuf beyle 2 inci ticaretimizde gerçekleşti 2inci iphone 6 s imi almış bulunmaktayım terettüdüz alışveriş yapabilirsiniz ip 6 ve 7 plusta ilerleyen günlerde sipariş verecem kendisinden hayırlı işler diliyorum.