"Çünkü 1 kişiyi bile mağdur etsem, gözüme uyku girmezdi. Yetkimi hiçbir zaman kişisel çıkarlarım için kullanmadım, ve Bu forumun %80'inin maddi durumu benden iyidir" diye düşünen birinden menfi bi çıkara kul olmayan birinden, iyi karakterli biri, iyi bir eş, iyi bir baba, iyi bir yöentici veya iyi bir devlet adamı olur.
Hem ailesine, hemde görevli oldugu bir siteye önem veren,zaman harcayan biri kolay varolmuyor...Şahsi olarak kendi adsense sitelerim bile var.Geçen gün kapanmışlafr.Para kazandıgım siteye bile vakit bulup bakamazken, foruma vakit ayırıp hem kendi yogun iş temposunu aksatmayan, hem ailesine vakit ayıran hemde bunca şey içinde para almadan gönüllü yöneticilik yapan foruma ve forumdaki şikayet konularına vakit ayıran birini ayakta alkışlamak lazım.

Şikayet konularını okumak bazen hoşuma gidiyor.Ama 100 şikayet konusundan 25-30u nu okuyorum kısmi olarak ama hem şikayet konularını teker teker okuyup ince eleyip sık dokuyarak haksızı ortaya çıkarmak para ile yapılacak şey değil.Ama senin tüm adil kararlarını seven biri olarak işini severek yaptıgını her daim gördüm.

Rabbim, dünyada güzel olana yaklaştırsın, ve her daim güzel olan insanlarla beraber eylesin.İyi forumlar