Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası madem üye özel bölümü, ben de bir şeyler karalamak istiyorum

38 yaşındayım. Evliyim ve 4 yaşında bir kızım var. Şu sıralar haftada yaklaşık 72 saat çalışan bir devlet memuruyum. Oldukça zor ve ağır bir iş temposu yaşıyorum. İzmir'liyim ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Forumun geriye gitmesini de sayarsak, toplamda 7 yıllık üyeyim. Bunun yaklaşık 4 yılını yönetici olarak geçirdim. Aldığım tehditler, yediğim küfürler falan gırla Tabii hiçbirine pabuç bırakmadım, o ayrı bir konu.

Bu süre zarfı boyunca, sayısız iş ortaklığı teklifi aldım. " Sen moderatörsün, güvenilirsin, beraber iş yapalım " dediler. Oldukça güzel miktarlar da teklif ettiler. Ama kabul etmedim. Çünkü 1 kişiyi bile mağdur etsem, gözüme uyku girmezdi. Yetkimi hiçbir zaman kişisel çıkarlarım için kullanmadım. Bu konuda içim çok rahat.

Geldiğim günden beri, açılan şikayet konularına bakıyorum. Elimden geldiğince adalet terazisini dengede tutmaya çalıştım. Konuları direkt kapatmadım. Bazen bazı mesajlar verdim. Verdim ki, aynı durum tekrar yaşanmasın. Tanıdığım birinin dahil olduğu bir şikayet konusu açılırsa, diğer arkadaşlardan bakmasını rica ettim. Yanlış bir karar vermemek için. Çünkü etkilenebilirdim.

300'e yakın ticaret yapmışım, bunlardan sadece 50 tanesi satıştır sanırım. Yani yaptığım herhangi bir iş yok. Ne yazılımdan anlarım, ne tasarımdan, ne seodan, ne sosyal medyadan. Az biraz makale yazarım, artık onu da pek yapamıyorum. Ama makale yazdığım arkadaşların güzel sonuçlar alması, beni oldukça mutlu etti. Kısacası, R10'un bana maddi anlamda neredeyse hiç katkısı olmadı. Ama manevi anlamda yeri ayrı. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. İnternet konularında oldukça tecrübe sahibi oldum. Öyle zengin falan da değilim. Sıradan bir memurum işte. Bu forumun %80'inin maddi durumu benden iyidir

Forumda beni sevenden çok sevmeyen vardır eminim. " Ukala, sert, gıcık " diye düşünen çok kişi vardır. Ama seveni de sevmeyeni de seviyorum. Tahammül edemediklerim; emeğe karşı saygısı olmayanlar, kendinden başkasını düşünmeyenler, yapıcı değil yıkıcı olmayı amaç edinmiş olanlar, Atatürk'e saygısızlık edenler ve vatan hainlerini koruyup, savunanlar. Bunların dışındaki arkadaşlara 1 günden fazla uzaklaştırma cezası verdiğimi hatırlamıyorum.

Elimden geldiğince kırıcı olmamaya çalışıyorum. Çünkü kalp kırmaktan çok korkarım. Sadece forum hayatımda değil, günlük yaşantımda da aynıyım. Şikayet konularıyla ilgilenmekten, forumun diğer kategorilerine bakmaya fırsatım kalmıyor. Yoksa sohbetim de fena değildir

Yazıyı şimdi okudum da, kendimi baya bi övmüşüm Aslında bunun için yazmadım. Kendimi biraz anlatmak, içimi boşaltmak için yazdım. Eğer istemeden birinin hakkına girdiysem, birilerinin kalbini kırdıysam, buradan da özür diliyorum.

Forum ve nezaket kuralları dahilinde, bana karşı istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz, bu konu altında. Burada yönetici değilim, rahat olun

----------------------------------------
Satılık Alan Adları
----------------------------------------------------
Semantik makale yazdırmak isteyenler, buradaki konuma göz atabilir.
-----------------------------------------------------------
Satılık Facebook Sayfaları
----------------------------------------------------

R10 dışı iletişim: YeniceriR10@gmail.com

Değerli üstadım Yeniçeri konusunda kendini övdüğünü düşündüğünü yazmış.Lakin az bile anlatmış.Kendisi için benim kendisi hakkında ki fikrim önem arz edermi bilmiyorum ama zira kendisi karakteri ve kalitesi ile benim çok değer verdiğim saygı duyduğum bir insandır.

Çünkü bu forumun tarihinde yöneticilik vasfını ayağa düşüren ve kendi çıkarları uğruna kullanan bir çok insan oldu ve olmaya da devam edecektir.Lakin Yeniçeri üstad kalitesi ve karakteri ile yönetici olsun yada olmasın gençlere örnek olmaya devam edecektir.

Saygılar sevgiler üstad.