okutan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords yada Facebook ADS para yatıracağına bu şekilde büyük sayfaların kitlesi kullanılarak para kazanmak çok mantıklı.
dilerseniz detayları gönderebilirim
napster4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıntılı pm lütfen
Detaylı PM gönderildi
RenkliB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu yetersiz kazanç iştah kabartıyor lakin detaylar eksik ,

Bilenler zaten pm atar detayları öğrenir bilmeyenler denerler sonucu kendileride görürler, Ayrıca konu sahibi adına söylüyorum sizde dikkat edin bu yolda özel taktiğiniz yönteminiz vs var ise çok insan bunu öğrenip ben niye yapamıyorum adsense hesabı alamayacak kadar cahilmiyim diyenler olabilir ama 500k sayfa ile 1000 lira anca alırsın 500 ünüde bölüşürsün sadece gerçekleri söylüyorum bunca yıllık tecrübemle, umarım herşey gönlünüzce olur.
Hocam @bill7 ile şuanda istatistik ölçme durumundayız yaklaşık 500K lık parça parça sayfaları var ve şuanki istatistiğe göre ayda 2250 kazanıcak potansiyelde ayrıca ben müşterilerimle sürekli aynı kazançda değil belirli miktarda kazançlarımızın belli yüzdelerini geri dönüş olarak sponsorlu facebook sayfası kasmaya dönderiyoruz bu şekilde sayfada sabit değil sürekli artan bir gelir oluyor. Referans 1 deki müşterim forumdan değil fakat bu şekilde işi büyümüş bir müşterim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:58:29 -->-> Daha önceki mesaj 22:55:59 --

facebookum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm alabilirmiyim haftalık 5 milyon erisimli sayfam var
MetinGumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler, beni de bilgilendirebilir misiniz?
Detaylar PM Gönderildi