Hocam kısaca süs eşyalarımız var ve güzel bir masa üzerine bunları yerleştirmeyi düşünüyorum açıkçası. masanın üzerinde küçük detaylar olacak birde çiçek bizde ürünümüzü buranın üzerine yerleştireceğiz
Ne tarZ bi mockup lazım detaylı açıklama ya da görsel gösterirseniz yardımcı olabilirim belki
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:43:52 -->-> Daha önceki mesaj 18:38:36 --
Örneğin bu resim hocam

yaklaşık 5000 ürün var eklenecek ev dekorasyon ürünleri, süs malzemeleri mutfak malzemeleri vs bunlar için mockup lazım ancak aradım bulamadım
Örnek bir görsel yüklerseniz arşivimdeki yüzlerce mock up arasından size yardımcı olmaya çalışabilirim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:46:29 -->-> Daha önceki mesaj 18:43:52 --
Hocam bi züccaciye dükkanıyla anlaşma yaptık ve ürünlerini web sitelerine ekleyeceğiz ve toplam 5000'ne yakın ürün var aklınıza her ne geliyorsa; mutfak malzemeleri, dekorasyon, süs eşyaları oyuncak vs bunlara uygun mockup arıyorum 2 gündür ancak bulamıyorum...
Örnek bir görsel yüklerseniz arşivimdeki yüzlerce mock up arasından size yardımcı olmaya çalışabilirim.
Ne tarZ bi mockup lazım detaylı açıklama ya da görsel gösterirseniz yardımcı olabilirim belki
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi