Sabah akşam burda şikayetleri, d.landırıcılık yollarını okuyoruz, ki ben haddinden fazla okuyorum bu tür konuları.
Birgün telefon çaldı falanca banktan arıyoruz, ön onaylı hayat sigortası yaptırmışsınız, 1 yıl doldu, ödeme yapmanız gerekiyor.
Dedim nasıl olmuş, nasıl yaptırmışım, dediler ki; telefonla bir anketimizde veya internet şubesine girişte onay vermişsiniz falan filan.
Mümkün değil inanacağım birşey değil, hatta şu an bir çok üye gibi, "Nasıl inandın arkadaş?" derim. Ama o anda az daha istedikleri ödemeyi yapıyordum. Direkten döndüm.
@the_white; arkadaşımızın da belirttiği gibi, aşağıdaki konuyu kesinlikle dikkate alın, beni kurtaran bu oldu, sadece lafı uzatıp, bu sürede hızlı düşünmeye çalıştım. Karşınızdakiler beyin yıkayabilecek derecede profesyonel insanlar olabiliyor.
Alıntı
Bu tarz durumlarda süreci uzatmaya çalışın (kafa yerine gelene kadar). Karşıdaki kişi işi aceleye getirip beyninizi iş göremez hale sokmaya çalışacaktır. Oturup durumu sakin kafa ile düşünmek zarar görme ihtimalinizi azaltmaya yardımcı olacaktır.