Öncelikle herkese kolay gelsin ve merhaba,
Uzunca bir süredir artık site işleri ile ilgilenmiyorum. Yaklaşık 2 yıl önce elimdeki tüm oyun sitelerimi sattım ve sadece 1 tanesini bırakma kararı almıştım. Tüm enerjimi bu siteye verip ingilizce sitede ne kadar ilerlerim hevesi ve enerjisi ile.
Satmış olduğum türkçe oyun siteleri halen sahiplerine iyi gelir getirmekteler. En ucuzunu o zaman 25 bine vermiştim ki gelirleri ortalama 3-4 bin YTL idi site başına.
Büyük enerjiyle başladığım projem 6 ay sonra bazı sağlık sorunları nedeniyle yarım bırakmak zorunda kaldım. Şu anda bana aylık elektrik masrafımı, su ve evin aidatını rahat rahat ödüyor

Siteye gelen ziyaretçilerin öncelik sırasına göre yazacak olursak.
1- Amerika birleşik Devletleri ziyaretçilerin ortalama %32
2- Venezuella ziyaretçilerin ortalamsı %6
3- Birezilya ziyaretçilerin ortalaması %6
4- Türkiye ziyaretçilerin ortalaması %5
5- Çin ziyaretçilerin ortalaması %5
6- Arjantin ziyaretçilerin ortalaması %5
7- Colombiya ziyaretçilerin ortalaması %4
8- Mexico ziyaretçilerin ortalaması %4
9- Canada ziyaretçilerin ortalaması %2.5
10- İngiltere ziyaretçilerin ortalaması %2
Diye sıralayabiliriz.
Sitede toplam 486 adet oyun vardır. Son 2 yıldır neredeyse tek bir oyun dahi eklenememiştir. Bu eklenen oyunların %90 nına yakın bir bölümü buradan bir arkadaşla zamanında anlaşılıp Türkçe açıklamaları tarafımızdan yazılıp ingilizceye çevrildikten sonra eklenmiştir. %5 bir bölümü kendimiz %5 te translate yapılmıştır. Son dönem eklenilenler diyebiliriz buna.
Site adresi : pm veya telefon ile herkese verilmez.
Site domain : xxxxxxxx.net uzantılıdır. Akılda kalıcı bir domaine sahip olmasının yanında jeneriktir.
Site için istenen fiyat : 9.500 TL
Hemen Al fiyat : 7.500 TL ( 4 gün için bu fiyat geçerlidir. )
Sitenin aylık getirisi: 500-600 TL arası Adsense (hiç bir şekilde link satışı vs. yoktur)
Domain Oluşturulma Tarihi : 2013-08-10
Domain Bitiş Tarihi : 10.08.2018 - Kalan 354 gün
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce oyun
Günlük hit sayısı: 550-650 tekil hit ve site için hiç bir çalışma yapılmadı.
Ziyaretçi kaynağı: %90 google - %10 diğer
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Yaşında güzel bir alanadına sahip
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir : Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Onarcade ve artık onarcadelikten çıkmış özele dönmüş bir yazılım gibi oldu.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
İletişim : 0 535 945 98 80 ( Mustafa )
Siteyle şua halinden sonra ciddi anlamda lgilenebilecek vede oyunları ingilizcesi iyi birisi yardımı ile özgün eklerlerse vede tüm doğru çalışmaları yaparlarsa sitenin şuanki halinden kat ve kat ileriye gideceği kesin.
Şimdi bukadar yazdın cizdin de hani ispatı dersiniz diye bazı resimler koyuyorum.
1 Nisan 2017 ve 19 Ağustos 2017 tarihlerini yapmışım buraya sonrasında bu yılkini yapayım dedim onuda 01 ocak ve 19 Ağustos 2017 olarak aşağıda veriyorum.
1 Nisan 2017 ve 19 Ağustos 2017
01 ocak ve 19 Ağustos 2017 
Şimdi gelelim Gelir Tablosuna :
Öncelikle son bir yıldaki kazancına bakalım.
Özellikle bu resimleri Cep telefonumla çektim ki herhangi bir kuşkuya neden olmayalım.

Yaklaşık 5.000 TL gibi rakamdan bahsediyoruz ve bu siteye hiç çalışma yapılmadığı göz önüne alınırsa fena rakam değil.
Son 4-5 ayda gelirler daha stabil hale geldi ve 500 altını neredeyse hiç görmedi.
Bu Ayki Geliri : Bu gelir 1 Ağustos ve 19 Ağustos Arasını Göstermektedir ve daha ayın bitmesine 12 gün vardır. Tahmin gene 600-650 bandında kapatması bekleniyor.
Geçen Ayki Geliri:
Haziran Ayı :
Mayıs Ayı : 
Bu bilgilerin ışıgında benim enerjim var ve kendime güveniyorum bu siteyi daha iyi hale getirebilir ve kazancını arttırıp kendimede kazanç kapısı diyebilecek bu işlerden cidden anlayan birisine giderse site çok memnun olurum.
Ama siteyi çöpe cevirip 3 gün sonra hocam bu site böyle oldu diyecekler lütfen hiç aramasınlar.
İngilizce siteler rakipleri çok oldukları için çok dikkat isteyerek hareket etmek zorundalar. En azından 2 seneye kadar ben öyle biliyordum , şuanki algoritma nedir ne durumdadır hiç bir bilgim ve fikrim yok.
Durum bu arkadaşlar ciddi alıcılar telefonla zaten bana ulaşıp bilgileri alabilirler diyeceğim de zaten bilmenizi gerektirecek herşeyi yazdım cizdim dürüstçe. Bir tek site adı kaldı oda şimdilik ciddi alıcılara. Teşekkürler.