Arkadaşlar gerçekten ne olduğunu anlamıyorsunuz her ne kadar kendimi cingöz gibi biri olarak tanımlasamda bu olay aklımı aldı parasında değil tekniğindeyim birde ayıptır söylemesi kadıköyde annemleri beklerken birkaç şişe devirmiştim o sıcak,nem hava üstüne giydiğim şey beni benden aldı ben masumca annemin ve kardeşimin yanına gidicektim o adam geldi dokundu ve olabildiğince gerçekçi ve seri davrandı yani kafanız iyi olsa ben naptım abi özür dilerim allah belamı versin bile dersiniz o kadar inandırıcı rol yaptı eski samsung telefon çıkardı arka kapağı kırık ve ön camının bir bölgesi kırık ( düşse öyle kırılmaz zaten ) abi ne kadar vereyim dedim ya sen ver işte bişiler dedi iyi 10-20lira verim bari dedim kendi kendime baktım bozuk yok 50lira verdim ardından ya kardeşim bu ne ben sadece camı yaptırıcam bide falan dedi bi 50lik daha aldı ve gitti sonrası ise annemi aradım anne 100liramı aldı **** **** teki ağlayacaktım resmen hemen geri döndüm herifi bulmak için tüymüştü 100lirasında değilim böyle saflığı kendime yakıştıramadım neyse çıkacağı varmış diyelim geçelim

aman siz dikkat edin
Buarada adama çarpmadım tabiki hatırlamıyorum o an adam çarptın falan dedi bende içimden direkt özür dileyim geçsin bitsin dedim adam girdi konuya inandırıcı şekilde beni benden aldı zaten valla bida görsem bidaha dolandır derim