Merhaba Arkadaslar,
tam olarak aramam gereken Kelime ne oldugunu bilmedigim icin size sormak istedim.
Buna benzer birsey yapmak istiyorum, daha kolay anlatilir diye resimler hazirladim.
Bu Resimde göründügü gibi Websitemizin ortasinda böyle birsey olucak, ve kullanici sol tarafdan Silahlar yazan yerden farkli Silahi alip, sag tarlada kirmizi isaretli olan yere koyabilecek. Ve o Silah orda sabitlenicek. Kullanici kirmizi alan harici birseyin üstünde birakirsa silahi gecersiz sayilicak. Sadece o kirmizi seylerin icine koyup birakabilir. Eger kullanici diyelimki kirmizi yere Turuncu silahi koydu, ve onu degistirmek istiyor, sol tarafdan baska silah secip üstüne koyabilir. Böylece altdaki silah kaybolur ve yeni koydugu renk sayilir.
Tabi her silah koydugunda yada Silahi koyarken bir yerde level yazma yeri olmasi gerek. Cünki turuncu silahin 1 levelde gücü az, 50 ci levelde gücü fazla.
Ve ikinci Resimdede göründügü gibi, Kullanici Tarlasina bir kac silah koymus, ve bu silahlarin leveline göre, suan hic bir yerine level yazmadim cünki o nasil eklemek daha mantikli onu bilmiyorum henüz. Her silahin gücü farkli, ve kullanici tarlasina bu silahlari eklediginde sag üst kisimda güc göstergesi var. Tarlasinda bulunan silahlarin gücü. Kullanici baska silah daha eklendiginde bu güc degisir.
Tabi bunlarin hepsine bide söyle birsey düsündüm. Örnek biri tarlasini hazirladi bitirdi ve memnun. Bunu arkadaslarina göstermek istiyor. O sekilde altda yada yanda bir yerde paylas seklinde bir buton ile bunu yaptiginda otomatik site domaini üzerinden bir link olustururlur o tarlaya gelmek icin.
Örnek ikinci resimde oldugu gibi bir tarla olusturdu kullanici ve site ismimiz
www.benimsitem.com ve kullanici paylas dediginde
www.benimsitem.com/kjh3Jzu3L diye link verir. Bu link ilede kullanici bunu baska larina gönderdiginde karsilarina bu tarla cikar.
Umarim sorunumu anlatabilmisimdir, kusura bakmayin biraz karisik anlatdiysam

Bunu yapabilmek icin, yada yaptirabilmek icin ne aramam gerek? Yani drop&down birseyi icin hangi program gerekli?
Unutmadan, bu Silahlarin gücünü site icerisine bir dosyanin icine yazabilirim yada baska birseye, cünki gücleri sabit degil, degisim gösterebilir. Ona göre güncellerim.