Merhaba değerli arkadaşlar ben Oğuzhan Tek bugün sizlere iki gün evvelsinde başımdan geçen bir olayı anlatacağım..
Kadıköyde idim hava baya nemli ve sıcaktı yani bi buharlaşıp yok olmadığımız kalmıştı tektim telefon ile konuşuyordum annem ile onu arıyordum.
Birde o sıcağa rağmen uzun kollu sweatshirt giymiştim artık siz düşünün ne durumda olduğumu... Sonrasında ben kendimden geçmiş bi halde telefonla yürür vaziyette giderken arkamdan bir adam(dermişim) yaklaştı dokundu ve "-
"-Merhaba" dedi bende Merhaba dedim ardından bana
"-telefonla konuşuyodun ve bana çarptın" dedi konuya hızla girdi ben buraya kavga çıkarmaya değil düzgünce konuşmaya geldim bilmem nede bilmem ne adam anlatıyor yaşıda 40 civarlarında buarada.. Ben sıcaktan kendimden geçmiş vaziyetteyim zaten neyse işte gülmeye başladık
telefonu düşürdüm buarada dedi sen bana çarpınca ben yine özür dilerim abi falan dedim adam ne hızla bağladıysa konuyu iyi neyse gel şunu halledelim ne kadarsa falan dedi
ön camı ve arka kapağı kırık yanlız şöyle bişey var ben kimseye çarpmadım hatırlamıyorum yani eşek değilim hatırlardım o anki sıcakla çıkardım adama 50lira verdim yetmez cart curt dedi 100liramı aldı ve oradan uzaklaştı dikkat edin arkadaşlar benim gibi bir hata yapan olmaz zaten herhalde
Yer: Kadıköy