Merhaba arkadaşlar telefon almak istiyorum bütçe max 1500
Xiaomi Mi 5S Plus 64 GB modelini beğendim kullanan var mı bu telefonu önerirmisiniz?
İnternette bir sürü video falan var ama çoğu youtubeden para kazanma amaçlı ve gerçek kullanıcı yorumlarını içermiyor bence.
Çok fazla oyun filan oynayan birisi değilim Şuan Microsoft 640xl kullanıyorum ve windowstan sıkılmaya başladım açıkçası.
Xiaomi Mi 5S Plus - ve + yönleri nelerdir sizce
teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:45:56 -->-> Daha önceki mesaj 14:20:44 --
forumlarda biraz kullanıcı yorumlarını okudum genel olarak 4g çekme sorunu kaydırma sorunu ve telefon konuşmasında karşı tarafın sesi çok az geliyormuş. yani genel olarak sorunlu bir telefon sanırım.
Hocam 8 aydır xiaomi mi5s plus kullanıyorum. Gerçekten parasının kat kat üzerinde bir telefon. Bende 128 gb versiyonu var. Zaten doldurma gibi bir şansım yok. Her türlü oyun vs. kasmadan oynatıyor. Tam bir fiyat performans canavarı.
Edit: Yazdığınız hiçbir sorun yok telefonda. Sesi de güzel iletiyor, 4g de çekiyor. Isınma problemi de yok. Ağır oyunlar oynadığınız zaman bi vakit sonra ısınıyor. Onu da bırakın ısınsın yani. Ayrıca devamlı güncelleme geliyor telefona sürekli eksiklerini hatalarını düzeltmeye çalışıyorlar. Bu da + bir avantajı.