Arkadaş ne kadar çok boş insan var bu forum üzerinde. Ben sizin hesabınızı çalacak kadar düşük bir insan değilim. Benim amacım ücretsiz şekilde hizmet vermek. 1 dakikada fake hesap açıp girip beğeni kasıcaksın. Ben senden para teklif etmiyorum %100 çalınmaya karşı güven veriyorum. 05448070129 numaram bu trendbayi.com üzerinde hesap bilgilerim ve kişisel bilgilerimde mevcut. Çalınırsa gel bana.. Nedir yani ücretsiz bir hizmet sağlamak zorunuza mı gidiyor? Satış yapıp bu gibi konulardan para çıkartmaya mı çalışılıyorda ben engel oluyorum? Sıkıntınız nedir sizin arayın derdiniz neyse bana anlatın bende diyim ki ha kardeşim haklısın. Çıkıp teşekkür edeceğine gelip hırsız çalıyor o bu şu. Öyleyse benim sistemime girip ücretsiz hizmetimden yararlanma kardeşim düşüncelerin aklında kalsın insanları yanıltma ve bana karşı bu şekilde konuşma buna hakkın yok senin. Bana özelden yaz derdin neyse dinlerim insan gibide konuşurum. Buradan belirtiyorum tekrar SİSTEME GİRİŞ YAPAN HER KULLANICI DİĞER İNSTAGRAM HİLE SİTELERİ GİBİ DATADA SAKLANIYOR VE HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇALINMA GİBİ DURUM YOKTUR. OLURSA BANA ULAŞIN!