Merhabalar,

Öğrenmek istediğim bazı konular var. Bilgi sahibi, daha önce yapmış ve/veya hala yapan kişiler aydınlatırsa sevinirim.
E-ticaret'e uzun süredir ilgi duysam da daha önce hiç denemediğim bir alan. Ucundan da olsa hem bilgi hem de birikim yapar düşüncesiyle dropship.com gibi bir oluşum aracılığıyla kolay yoldan bu işe girip hem araştırma hem mümkünse birikim yapmak gibi bir düşüncem var.
Kendi şirketim vs. olmadığı için ve şu anda şirket kurabilecek gücüm olmadığı için böyle bir yöntem izleme düşüncesindeyim.

Tabi kafamda bazı sorular var. Bu iş bana azda olsa kazandırır mı? Hiç kazanamayıp parayı batırma gibi bir ihtimalim var mı? Bir e ticaret paketi aldığımda her şey dahil kurulu bir şekilde mi veriyorlar, yoksa uğraşmam gereken teknik detaylar var mı? Herkesin yaptığı bir şey mi ve bu yüzden açılan binlerce blog gibi sıradan ve değersiz bir iş mi? Kısacası mantıklı mı yoksa mantıksız mı?

Gerçekten bilgi sahibi kişiler yorumlarını eksik etmez ise çok sevinirim. Biraz araştırma yaptım ama eski konulara denk geldiğim için yeni bir konu açmak istedim. Benim gibi bilgilenmek isteyen insanlara da yardımcı olur düşüncesindeyim. Şimdiden teşekkürler..