O sizin probleminiz o zaman hiç bir yere kaydolmayın ve telefon numaranıza sms yada aranma gelmesin. Benim numarama ne reklam ne arama geliyor ve numaram da hiç bir yerde bulunmuyor. 850 ile başlayan numaralar kesinlikle dolandıcıdır diye ithamlarda bulunulmaz. Buyrun size bazı önemli numaralar. Aşağıda yazan numaraların hangisi d*landırıcı bir firmaya ait hiç biri de değil.
Finans Bankası : 0850 222 0900
Ziraat Bankası : 0850 220 00 00
Deniz Bankası : 0850 222 0800
Hsbc Bankası : 0850 211 0111
Yapıkredi Bankası : 0850 222 0444

İşte genelleme yaptığınızda ortaya çıkan sonuçlar ve daha birçok firmanın da telefon numarası 850 ile başlıyor. Markafoni, Trendyol, Sahibinden, vs. gibi sitelerinde telefon numaraları 850 ile başlamaktadır. Tamam şikayetiniz vardır fakat sizde ona göre yazmanız gerekli 850 li numaralar dolandırcıdır dediğinizde tüm hepsini itham etmiş oluyorsunuz. Örnek olarak R10 forumu dolandırıcıdır denilmez r10 üzerinde bulunan şu şu şahıslar dolandırıcıdır diyebilirsiniz. Zaten yaşananlardan dolayı insanlar artık herşeye nem kapmaktalar. Kimse kimsenin hakkına zulmetmesin, kötülemesin, olacak olan bu şekilde olması gereklidir diye düşünüyorum. Ki bu yüzden numarayı tam yazarsınız ve kanıtlarınızı da atarsınız dolandırıcıdır dersiniz. 850 yazıp tüm numarları suçlamak güzel birşey değildir belki yarın sizde alabilirsiniz o zaman sizde mi d*landırıcı olacaksınız ? Bunların hepsi benim görüşümdür yani tamam varsa birşey hepimiz destek çıkalım ve yayalım dikkatlli olsunlar anlatmak istediğim budur.