Dün maçın tamamını sıkılarak izledim. Bir yandan ligin ilk haftalarında son zamanlarda alışkın olduğumuz bir oynanma olsa da kabul edilebilir bir skor olmadığı kesin.
Fakat burada bence eleştirilmesi gereken en son kişi Aykut Kocaman diye düşünüyorum.
Yönetimsel olarak ciddi bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Aziz Yıldırım'ın ve yönetiminin artık cidden gitmesi gerekiyor. Türkiye kulüpleri ve Uefa yönetimi tamamen düşman kesildi. Zamanında Aziz Yıldırım Bizi Bırakma kampanyasını destekleyen biri olarak artık yaptığı her şey için teşekkürler deyip yerine Ali Koç ya da daha yukarı taşıyacak bir adama ihtiyacımız var.
Aynı şekilde belli başlı futbolcuları da göndermek cidden takım olarak daha iyi olacak. Yani Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk, Ozan Tufan, Chahechouhe, Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Salih Uçan. (Listeye muhakkak eklemeler yapılabilir.)
Gerçekten bu kişilere gösterilecek sabır gösterildi.
Şöyle bir şey de var. Önemli olan Vardar'ı elemek de değil benim için. Yani bu şekilde oynadıktan sonra zaten yolun sonu belli. Umarım güzel, güneşli günler yakındır.