Tek başına sizi otoriter hale getirmez bu link. Fakat hiç etki etmez diyemeyiz. Sonuçta günümüz SEO stratejilerinde en çok odaklanılan şeylerden biri de rakiplerinizden farklı yaptıklarınızdır. Oldukça otoriter bir siteden referans almışsınız. Belirttiğiniz haber sitesinden link alan pek yoktur diye düşünüyorum. Bu bağlamda doğru bir adım atmışsınız. Yazının değeri tartışmaya açık olsa da ben hak edeceğini düşünenlerdenim.
Fakat tabi ki yalnızca bu bağlantı ile zirveye ulaşamazsınız. SEO zaten bir günlük değil, site ömrünce devam eden bir süreç ve bu sürece çok sağlam bir tuğla koymuşsunuz.
Sözleşmenizi asla kaybetmeyin çünkü ileride bazı arkadaşların da değindiği üzere siteler bu linkleri bir çırpıda silebiliyor.
3000 TL ile daha iyi ne yapılabilirdi SEO adına: Binbir türlü cevabı var. Tabi ki bu para daha fazla bağlantı alınarak değerlendirilebilirdi. Fakat en başta belirttiğim gibi bu zaten rakiplerinizin 10 yıldan beridir yaptıkları şeyler. Siz direkt en sağlamından başlamışsınız, hayırlısı olsun siteniz adına.