Arkadaşlar bayilik veren firmaları listelediğim girişim ve ekonomi haberlerini yayınladığım bir sitem var domaini pm ile gönderilecektir. Siteme özgün makale alımıda yaptım firmalar form doldurarak sisteme kendileri dahil olmak istediler yani içeriklerin tamamı özgün. Fakat siteme ziyaretçi çekimim zayıf ve gelir elde edemiyorum. Benim istediğim sitemi belirli bir düzeyde ziyaretçi kitlesine eriştirmek ve aylık azda olsa bir gelir kaynağı oluşturmak. Bu konuda tüm yükü devralacak azimli, dürüst insanlara ihtiyacım var. Kurumsal bazda olması tercihimdir fakat bireysel anlamda referansı sağlam kişilerlede çalışırım. Teklifleriniz çok uçuk maliyetli olmasın. aylık ödeme yapabilirim, çok fazla özgün makale eklemesine ihtiyacım yok aylık 5-10 tane eklese yeter, girişim ve ekonomi haberlerinden de 5-10 tane eklese yeterlidir. Önemli olan sitenin mail adresiyle firmalara ulaşması ve firmaları sisteme dahil etmesi. Sosyal medya araçlarıda verilecektir. Bana aylık ücret ve toplam kaç ay sürecek bunun bilgisini verecek arkadaşları bekliyorum.