Seninki art niyet. Çünkü şuan piyasada hangi panele giriş yapmaya kalksan aynı uyarıyı verir. Yeri geliyor instagram kategorisinin en güvenilir "InstaFly" programına giriş yaparken dahi senin dediğin doğrulama istenebiliyor. O zaman instagram kategorisinde satış yapan tüm panel sahipleri vs. hırsız senin deyiminle.
Allah'ın baş harfini büyük yazınca saygı duymuş olmuyorsun. Bayılıyorum senin gibi müslümanlara.
"İftira büyük günahtır ve çok fenadır. Bunda yalan söylemek de vardır ki, yalan, her dinde haramdır. İftirada bir mümini incitmek de vardır ki, bu da, başkaca haramdır. Bunlardan başka, iftira etmek, yeryüzünde fesat çıkarmaya, ortalığı karıştırmaya sebep olur ki, bu da haramdır. (C.3, m.41)"
Bir insana "hırsız" yakıştırması yapmak helede elle tutulur bir kanıt olmadan ne bileyim benim saygı çerçevem için mümkün değil. Ama belli ki senin çerçeven baya küçük. O yüzden yadırgamıyorum. Bu konuya son cevabımdır. Selametle.
yahu müslümanlıkla bunun ne alakası var

tabiki her panel hesap giriş istiyor ve tabikide çoğu açık açık çalıyor bunun neyini savunuyorsun sen? Elle tutulur bir kanıt olmadan yakıştırma yapma diyorsun ya, bütün herşeyi açık açık yazdık ya işte apaçık ortada adamın hesap aldığı.. Sen hala neyi savunuyorsun o bile belli değil, he arkadaşında ban yemiş sanırım. Bu arada konuya devam etmek istersen özelden yazabilirsin