Merhabalar, biz bir yazılım alıp yüksek bir mebla verdik. keza ben bu esnada türkiyede değildim. işyerim satın alıyor, bugun proje bitince gelip tanıtıam gelince farkettim. yazılımın özgün değil, hazır scripti verdiklerini söylüyorum. Mesela, iş için fatura kesilecek, fatura kesilmeden rapor veremiyor, vs gibi sorunlar var, iş süreleri için ben elime 2. işi aldığımda işin ilerleyen süresi durdurulsun istiyoruz, Onu da yapamayız öle olmaz diyorlar. tabi bozuntuya vermedim.

Mimari bir Proje Upload edilicek, aa biz en fazla 30 mb olur diye düşünmüştük diyip, upload sınırını da ayarlayamadılar, sıkıştırma yöntemleri ile geçiştirilmeye çalışıyoruz.

Şimdi bugün bu arkadaşlar tekrar gelecek, ben bu scriptin, alıntı oldugunu nasıl ispatlayabilirim. çünkü arkadaşlar bildiğin fırça kaydılar bize yani nası bulunuyor bu telifle ilgili falan durumlarda scripti kullananlar vs, 5 ayda falan yazdık diyorlar ama az çok aşinayım tabikide ben de, hiç inandırıcı gelmedi. bir yol var mı yardımcı olabilecek ?