Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi kardeşim senindir hakları istediğin domaine istediğin fiyatı sen belirlersin elbette. Ama webmaster forumu aşırı tutulmaz. ve wmforum. n e t ne kuruluda ? 500 TL istiyorsun? bomboş bir domaine okadar para vermez benim kanatimce. Hayal dünyasında yaşamaktan vazgeç. Birşeyler kur çalıştır. sonra eyvallah 500 deil 750 bile eder ama bomboş bir domain üstelik 1 yılı bile dolmamış? alan adı alıntı gibi duruyor dediğimde ise ******* var zaten, wmforum gibi domain uzantıları bana alıntı gibi geliyor. anlatabildim ?
İşte burada anlaşamıyoruz hocam Sana göre tutulmaz. Sana göre 500 tl etmez. Sana göre alıntı gibi duruyor. Neyin ne edeceğinin fiyatını sen biçmiyorsun. Bana hayal dünyasında yaşamaktan vazgeç diyeceğine kendine biraz dünya benim etrafımda dönüyor her şeye ben karar veriyorum mantığından uzaklaş. Arabaları baz alıp örnek vereceğim her arabanın bi hastası var 6 bin tl etmeyecek arabaya 15 bin veren de var. Burada ki amaç değerlendirmek. Belki değerlendirecek bütçe harcayacak vardır birileri. Bizim acelemiz yok.