site: http://goo.gl/FrbGpG

Sitemiz yıllanmış kategorisinde bölgede otoriter bir sitedir. Sitemizin temasıyla bir derdimiz yok ama daha güzel görsel, modern, siteye girine güven veren, hızlı, kodlamalarında kesinlikle sıkıntı olmayan bir tema ile değiştirmek istiyoruz.

sitemizi alt yapısı wordpress'dir sitede yapılacak yeni temada kesinlikle link kırıklıgı vs istemiyoruz yada işinizde profesyonelseniz htacess ile onlarıda güzel bir şekilde ayarlamanız gerekiyor yani temayı değiştirdiğimizde sitenin kesinlikle üstüne basarak söylüyorum geriye düşmemesi tam tersi kalitesi yüzünden dahada ileri gitmesini istiyoruz.

Önce yapılacak temanın görsellerini istiyoruz.
Görseller üzerinde değişiklik yapıldıktan sonra sitenin kodlamasına geçilecek demo bir yerde ayarlandıktan sonra entegrasyon yapılacak.

1. Sitemizdeki en önemli kısımlar nedir?
Müşteri girip basit bir şekilde bildirim açabiliyor siteye kayıtlı olmayan kişiler müşteri telefon ve isim soyim bilgilerinde gizlenmiş şekilde durmaktadır.
Kayıtı olan firmalar Bilgileri Gör tıkladıgında otomatik açılıyor ve üst tarafta gördüğünüz Teklif verildi yerinden +1 alıyor.

2. Nakliyat firmaları kayıt bölümü?
Nakliyat firmaları siteye kayıt oluyor ücret karşılıgında örnek veriyorum 3 aylık bir hizmet alacak otomatik olarak kayıt oldugunda ADMİN seçeneklerinde ne zaman süresi bitsin diye bir yer olması gerekiyor ona göre firmanın zamanı doldugunda otomatik olarak bize mesaj atıp onu deaktif etmesi gerekiyor.

Anasayfada öyle güzel bir sistem olması gerekiyorki 20 firmayı misal veriyorum 50x50px bir resim olacak firmanın resmi altında telefon vs. ve DETAYA git gibi birşey olması gerekiyor tıkladıgında firmanın kendi sayfasına gidecek.

anlatacaklarım şimdilik bunlar işinin ehli saglam refaransı olan kişiyle çalışmak istiyorum. ÜCRETİ İŞ BİTİMİNDE ALACAK kesinlikle başlangıcta verilmiyecektir.

En son iş yaptırdıgım kişi beni anlatsın : @Floksia
Neden hemen ücret verilmiyor nedeni?

Yaptırdığımız tema 2. bir kişiyle kesinlikle paylaşılmayacaktır.
Banka benden sağlam değildir paranız kesinlikle kalmaz dediğim gün hesabınıza yatar.