Konuya hakim olmadan bir insana "hırsız" diyebilmek size yakışıyor mu? Belli ki hayatınızda hiç panel kullanmadınız. Konu sahibi ben olsaydım size çok farklı bir cevabım olurdu.
Adam ücretsiz bir şekilde bir şeyler yapmaya çalışmış. Aç sıfır üyelik gir sisteme diğer profillerinden beğendirmek istediğin linki yapıştır beğendirmeye başla. Adam sıfır profilini çalsa ne yapacak?
Sonra r10'da kimse ücretsiz yardım etmiyor diyorsunuz. Adama direk hırsız, çalıyor diyorsunuz. Ayıp... Biraz ticari ahlaka önem verin.
Konu sahibi arkadaş bu tür "hırsız, çalıyor" gibi mesaj atan kişilerden şikayetci olabilir.
Eminim ki şimdi gelip konu sahibi tanıdık mı diyecekler, tanımıyorum. Ama sizlerde bilgi sahibi olmadığınız konularda konuşmayın. Sırf mesaj atmak için mesaj atan kullanıcılar var.
İnstagram Sınırsız Türk Beğeni Hilesi - Şifresiz
öyle bir saçmalamışsın ki, dur şimdi iyi dinle.
Panel bilmem neyle ilgili bir bilgim yok zaten olmasına da gerek yok. Adam oraya ücretsiz bilmem kaç beğeni yazmış. Konu sahibi arkadaş bahsetmiş mi yok sıfır üyelikle açın yok şunla açın yok hesabınızı user kasmak için kullanıyorum vs diye. Böyle mesajlar var mı?
Saçma sapan konuşmuşsun.
Kendim kendi kullandığım hesabımla giriş yaptım anında bilmem hangi şehirden giriş yapıldı diye mesaj geldi. Nedir bu ? Benimki mi art niyet arkadaşın ki mi? Benim gibi kaç kişi böyle giriş yapmıştır.
Adamın konu başlığında bile şifresiz yazıyor. Ne bir açıklama ne başka bir şey. Sistemi biliyosun veya bilmiyosun girdin hop hesabın adamın ellerinde. Kendi hesabım 7k ya yakın giriş yaptım, bildirim gelmeyipte değiştirmeseydim şifreyi bu adam almayacakmıydı hesabımı?
Bırakın Allah aşkına ya duyar kasmak için saçmalamayın şurda
He pardon bedava ücretsiz hizmet veriyor arkadaş