Bu konuda bende uzun zamandır sektörde aktif ve çalışan biri olarak bir iki şey söylemek isterim.
Arkadaşın cümlelerine istinaden bu söyleyeceklerim. Şimdi ben ilk defa bir hosting firmasının telefon numaralarını sattığını yada satabileceğini duydum. Hosting firmalarının ellerindeki numara sayısı 10 - 20 bin kişi bandında oluyor genelde. Hadi yeni firmaların 3 4 bini zor bulur. Ve bunlar ciddi zaman içerisinde oluşan sayılar. Emarketing yapılıyor olsa anlarız da hosting firmasının numara satışı çok mantıklı gelmedi açıkçası.
İkinci olarak demişsiniz ki telefon adres vs. isteniyor diye. Sizce bu firmalar sizin telefonlarınıza yada ikamet adreslerinize çokmu meraklı? Bizler istemezmiyiz adını yaz soy adını yaz geç bitsin oh.. Ama bunu biz kendimiz hadi toplanın müşterilerden GBT testi yapar gibi annesinin kızlık soyisminden dayısının küçük çocuğunun doğum tarihini alalım demiyoruz. Bunları bence siz yazmadan önce yaşamış olduğumuz ülkenin bilişim ile alakalı mevzuatlarına bir bakın. Bu kanunları koyanlara bu serdenişlerinizi yapınız. Daha 4 gün önce 2012 'de barındırılan sitenin sahibini soran evrak geliyor. Devlet derki sen eğer kendini kollayacaksan adamın tc 'sinden telefonuna açık adresinden herşeyine alacaksın diyor diye bu insanlar sizden bu bilgileri istiyor. Yoksa açtığınız sitelerin barındırdığınız videoların resimlerden firma sahiplerine ney..
Birde şöyle bir durum var tabi ki , bizim insanımız daha internet kullanımına daha yeni yeni ısınıyor. Email kullanmayı doğru dürüst bilmiyor kişiler. Yurt dışında ki insanlar yan yana masada bile bir birleri ile email atarak irtibat kuruyorlar. Bizde email mevzuatı fiyat alırken teklif maili at ver bu kadar. Türkiye 'de kişiye en geçerli iletişim Telefon ne yazık ki. Bu yüzden mevcut firmanın aktiviteleri ile alakalı bilgi amaçlı yada sorun oluştuğunda - oluşturduğunda verilmesi amaçlı bu bilgiler talep ediliyor. Ben 2 ay boyunca bir müşterime 10 dan fazla mail attım, telefonla aradım açmadı. Sistem üzerinden sms attım 1 saat sonra döndü bana mesela.
Harici olarak şu politikada herkes yurt dışı firmalar çok iyi çok çok. Kaç tanesi ? Global olarak hosting firmalarını Türkiye 'deki A firması ve B firması ile kıyaslamalar yapılıyor. Yabancı firmalar deyince sorun hemen Hostgator , Godady işte xbilmem ne oluyor. Genelde bilinen 5 tane firma. Bunlarda zaten Global pazarın lideri durumunda. Sen git Godady 'i ( 100 Trilyon cirolu ) firmayı Ahmet Bilisim ( 50 bin tl cirolu ) ile kıyasla sonra bilir kişi olarak deki Godady cok daha iyi. Vallahi bravo hemen çözmüşünüz. Yurt dışında az yabancı forum sitelerini bir araştırın kaç tane bu tost firması var göreceksiniz. Binlerce onbinlerce..
Burada aslında en mantıklı yöntem müşteride biter. Geçen gün farklı bir firmada sorun yaşayan müşteri ile yaklaşık 1 saat telefonda konuştuk. Bakış açısı ile alakalı olarak. Kendiside konuşma sonunda hak verdi. Biz Türkler bu kadar önemli şeyleri ( 10000 TL kazanıyorum saatte kelimesi her zaman vardır ) barındırıcakken 1 saat ayırıp firmanın herşeyini inceleyip yorumlarını okuyup ona göre karar vermiyoruz. Aman fiyatı xx hane olmasın x olursa tamamdır. Geçen gün ilan açmış kişi HIZLI olsun, DDOS yemesin , LIMITSIZ olsun , CPU limiti olmasın yıllık 30 TL limitim var RESELLER arıyorum diyor. Bu mantıktaki adama hiç bir zaman Türkiye 'deki firmaların iyi olduğunu anlatamazsın. Neden ? Çünkü hiç bir zaman hakkı ile yapan firmalar bu özellikleri o fiyata vermez veremez. O fiyat aylık olur anca. Burada müşterinin bilinçli olması lazım. Körü körüne fiyata takılıp almaması lazım.
Yurt dışındaki firmaların aslında en büyük dez avantajı dil konusu. Bizim ülkemizde 2. dil bilen sayısı çok fazla olsada Teknik konuların anlatımında yada bilmeyen sayı düşük. Türkiye 'de dile getirir kişi talebini tak tak tak biter. Konuşurken ismini telafuz edemeyen kişiler var, bunlar Hostgator 'a yada yabancı fransız firmasına teknik sorununu nasıl anlatacak.
Benden size bir dost arkadaş tavsiyesi bu ön yargılarınızı kırmak adına ilgili kaliteli olabilecek firmalar ile ciddi anlamda 1 - 2 ay çalışmanızı isterim.
Saygılarımla.