okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde babası konusunu bile açmadı. Öderiz dedik ödüyoruz. 3 senedir ödüyorum daha 1-2 senesi var Allahtan hanım da çalışıyor zorlanmıyoruz.
zaten işin can alıcı noktasıda orasıya hocam,şimdi bu durumda %100 haklı olan biz olurken,haklı olmamıza rağmen karşı tarafa bu durumu izah etmekte sıkım sıkım sıkılırken,(ayrıca bunu izah etmekde bizim sorumluluğumuzda asla değil iken)karşı taraf da,nasıl olsa bu durumla karşıma çıkmaz diye bu düşüncenin rahatlığıyla pişkin pişkin davranmalar sırıtmalar insanı keriz yerine koymalar falan hakikatende insanın kendini keriz olarak hissetmesini sağlıyor,biz borcu bitirdik bile,bitirdik ama yazık günah yani daha evimiz bile yokken neden o paraları biz ödeyipde kafadan hayata 5-0 mağlup başlayalımki?ben eşimi çok seviyorum ,zaten onun hatrına bu durumlara katlandım,ama eminimki yapılan bu haksızlık ömrümün sonuna kadar benimle beynimde yaşayacak.bu düşünce eğer ömrümün sonuna kadar benimle beraber yaşayacaksa değermiydi bir insanın kendi kızını promosyonuyla birlikte evlendirmesine..