Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle iki gündür sallantılar mevcut. Stres yapacak bir şey yok. Çünkü kendinize yazık edersiniz. Emin olun herkes birşey sallıyacak yok fazla backlink almışın, tekniğin yanlış falan filan inter milan. Aslında işin özü şu google son bir kaç yıldır iyice sapıttı ve ne yaptığını bilmiyor. Kimine göre kaliteliği içeriğe önem veriyor diyor bakıyorsun 2 satır makalesi olan adam ön planda. Bakıyorsun kopya yazılar ön planda. Google kaliteli backlinke önem veriyor diyorlar milliyet gibi büyük kaliteli sitelerden link alıyorsun gene tık yok. Ne kadar kusursuz olursan ol muhakkak bir yerlerden dokunuyor google sana. Peki ne yapacağız...
Ben şunu öğrendim, seo yapıyormuyum evet ufak ufak paylaşımlar gene yüksek kaliteli yerlerden alt bağlantılara alıyorum arada bir tanıtım v.s değil. Siteyi güncel tutuyorum. Ve stres yapmıyorum. Çok takılma böyle şeylere, ama bütçen var ise ve büyük oynuyorsan sem'e yönelmeni tavsiye ederim. Çünkü 1.sırada da olsa bazı kelimeler de 5. sıra sayılır 4 adet reklamdan ötürü bir de önünde google maps var ise yandın...
çok doğru hocam dediğiniz gerçekten maps olayı bitiriyor aynı sorunu villa olayındada yaşıyoruz 1 den fazla içerik gösteren map sorun değil fakat belli kelimelere örneğin villa kiralama yada Fethiye yamaç paraşütü şeklinde eklemişler ve insanlar direk maptaki numarayı arıyor. Yazılımlar özgün ve 0'dan yazılmış bile olsa kopya içerik ve hazır kalitesiz siteler bile ön planda cevabınız için teşekkür ederim