1. si sayfa üzerinde değişiklik yaptığınızda, sıralamalarda ilk başta oynama olması normaldir ama her şeyden, her şeyden önce, çok basic bir şey olan title taginizi yenileyip yeni haliyle indexlenmesini sağlamanızı tavsiye ederim.
Gurkan Apart Hotel v.s v.s. diye değil de;
Dalyan Apart | Dalyan Tatil Apartı | Gurkan Apart Hotel şeklinde v.b. yapardım ben sizin yerinizde olsaydım.. Ana anahtar kelimeniz title ın en başına ne kadar yakınsa, google tarafından site demek ki bununla alakalıymış diye o derecede kabul görür.
Ayrıca aynı şeyi description kısmında da yapmalısınız.
+ ana sayfa metin içeriğinizi biraz daha arttırın. H1 tagi dışında herhangi bir başlık yok.. Ana başlık var ama herhangi bir alt başlık yok. Sayfayı zenginleştirin ve de bilhassa da son paragrafta anahtar kelimenizi bir daha geçirin ama biraz metni arttırdıktan sonra.
Yine anasayfaya bir adet 150x150 bile olsa, göz yormayacak büyüklükte ama ilk paragrafın sonuna gelecek şekilde otelinizin bir görseli ekleyip görsele dalyan-apart-otel.jpg adını verip, alt textine de yine Dalyan apart diye ekleyin ancak bu işlemleri yapmadan önce mutlaka ki metninizi düzgün bir içerikle uzatın yoksa keyword stuffing yapmış olursunuz. Ceza dahi alabilirsiniz.
Son olarak da alt sayfalarınızdan ana sayfanıza içerik içinden Dalyan apart kelimesine + onun variantlarına iç backlink çıkın