chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yapmak istediğini bilmiyorsun hocam. Bu söz belki sana yanlış gelebilir , fakat kafanda nasil bir proje var? Ne üzerine site açmak istiyorsun ? Ben abcd diye bir domain aldım ama bu domain ile sektörel bir site acıyorum ve canim sıkılmıyor ? Ya da kişisel bir blog açarsın onun içine teknoloji makalesi haber makaleleri koyarsın site kişisel kategorisinden çıkar.
Tatile çık, belli bir süre kafanı dinle. 3-4 ay pc den uzak dur. Sonrasında sağlıklı kararlar vererek başlarsın.
/ bu söylediklerim belki sana nasihat olarak gelebilir, fakat nasihat gibi bir durum söz konusu degil. Sadece Öner'i. Pc basında 20 saat dursam da aklımda 10 tane domain olduğunda boşa boşa vakit olduruyorum.
Cihan abi öncelikle her konuda haklısın, bu arada gönderdiğin seo kitapların halen bilgisayarımın yanımda zaman buldukça bakarım. Tatil konusuna gelirsek abi varsın paramız olsunda tatile çıkmak kalsın. Tatile çıksak ne değişir ki? Gece yastığa o kafayı koyduğumda o dert sıkıntı beni saatlerce uyutmadıktan sonra tatile gitmişim ne fayda..
Şu saatten sonra site mite işlerine komple ara vericem yeter ki şu borçlarımı kapatayım siteyi satayım uzun bir zaman geçtikten tüm derdim tasam ilgilendiğim bir şey kalmadıktan sonra o zaman site işlerini düşünücem. Teşekkürler yorumun için sağol varol.