7 yıl önce(eylül 2010) elime geçen 2 bin tl para ile borsaya girmeyi düşünüyodum, biraz araştırma yapıyım dedim bu bitcoin i rasgele gördüm,,, o zamanlar daha yeni yeni,, türkiyeden para bozdurma vs yapılmıyor,,, benim para 2000 tl o zamanlar 1300 dolar, 1 btc de 0,05 dolar... hiç unutmam 20 bin btc den fazlası alınıyodu... önce dedim ki (gece saat 11-12 sularında) yatırım ya alıyım 20 bin btc dursun kenarda, türkiyede hiç açılmasa bile ebay den falan bişeyler alırım... sonra sabaha kadar fikrim değişti, o sene flaş transferler yapan bjk ye yatırdım parayı borsada... eğer alsaydım, şu an ki değeri 90 milyon dolar....

şaka gibi geliyor düşününce ama buz gibi gerçek,, üzülesim geliyor ama sanki gerçek olamaz bu durum gibi hissettiğim için geldiği gibi gidiyor...

tabi bu zamana kadar kesin defalarca bozardım paranın bi kısmını ama, yarısını bile tutsam bozmadan hatta 10'da 1 ni... 9 milyon usd param vardı şimdi...

vay arkadaş.... ne desem boş

not: bjk ye 2000 tl yatırdım, sürekli düşüyodu 400 tl kaybederek çektim... o zamanlarda genel bi şanssızlık varmış üzerimde=)