Betrayal_13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesela ben akşam 10 da girdim otele 3 gün kaldım 3 günün sonunda öğlen 12 de çıkmam gerekiyor doğru mu ? + kapıyı içerden kitlersem içeri girmek isterlerse kapıyı açmazsam ne olur yani illa içeri girmelerimi gerekiyor .

kaldığınız otellerde internet varmıydı varsa net bağlantısı nasıldı. üstte arkadaşada sordum kapı olayınıda cevaplarsanız memnun olurum
kaldığım otellerin genelinde internet vardı ama yetersiz olanlarda vardı,sırf net yok demesınler dıye yapıyorlardır belkideen son belekte soho dıye bır otelde kalmıstım,otel güzeldi ancak net olmasına rağmen birtürlü telefonu kullanamıyordum,o ara çok fazla neti kullanmam gerekıyordu canımı sıkmıstı bu durum ve otelden ayrılırken şikayette bulunmustum bu konuyla ılgılı..ama otel iyiydi.(net hariç)diğer otellerdede çekim sıkıntısı vardı ,tam anlamıyla harika dediğim bir bağlantı olmadı..

otel ayrılış saatine gelince,üstat açıkçası bugüne kadar hiç bir otele gidipde benım 12 de cıkmam gerekıyor ama 4 e kadar musade edın demedım,müsade etmek olayına pek sıcak bakacaklarını sanmıyorum çünkü;yeni gelecek müşteri için odanın temızlenmesı gerekıyor,koskoca otelde yer kalmamısta senın cıkmanı beklıyorlarmıs gıbı sankı..

ama rica edılırse olabılır galiba ,denemek lazım..