kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bunların dışında hadi hiç takı yok. Ki hiçbir arkadaş burda takı almamayı geçtim, yukardaki fiyatların yanına yaklaşamazlar. alyans almışsınızdır sanırım? aile ile bir iki yemeğe çıkmışsınızdır? Uçak paraları? Çicekler? Kuaförler? Fotoğrafcı? Kameraman? Balayı? araba süslemesi? bahşişler? davulu zurnası?
Elbette kimseye 12.000 bin ile evlenirsiniz diyemem, 200binler havada ucusuyorsa hemde cogu borcla krediyle ise burda bir sorun vardir. Eger aileler zenginse ve keyfince harciyorlarsa orda hicbir sorun yoktur. Ama sirf gostermelik ve s*d*k yarisi icin bu paralar borc alarak harcaniyorsa aptalliktan baska birsey degildir.

Tektas alinmadi, istenmedi. alyans ise ikisi diledigimiz gibi bir tasarimla 900tl, pardon onu unutmusum.
Taki da alinmadi, sadece ufak bir ozel hediye, hatira.
Aile ile birlikte elbette yemege falan filan cikildi, ama bu harcamalar damata yikilmadi, damada paracuvali gozuyle bakmadilar.
Ucak parasi gitgel melekete 1500tl (pegasus ile). Cicegi yukaridaki mesajda belirtmistim fiyatini. Fotografci ve kamera isi bir cocukluk arkadasim yapti. Para da istemedi. cok asiri profesyonel degil ama gayet de guzel oldu, guzel hatiralarimiz var.
Araba suslemesi sadece 100tl, sade ama dogal ciceklerle hemde. bahsisler nerdeyse yok. Davul zurna meselesini babamin arkadaslari halleti, onlara ne kadar verildi pek bir fikrim yok simdi dusununce, esimin memleketinde dugunde dj vardi.

Balayi ise 2000 EU civari harcadik ama onu keyfimize yaptik, cok da guzel bir ispanya turu yaptik ikimiz, hemde dugunden 2 ay once yaptik cunku sonra islerimiz vardi

Ben o rakamda balayi ve ev esyalarini saymadim, cunku bunlar bizim cift olarak keyfimiz diledigi gibi harcadigimiz paralardir. Yok beyaz esyayi damat ailesi alir, yok yatak odasini gelin ailesi alir gibi sacma sapan adetlere de girismedik. 2 aile de uzak durdu, hepsini esimle birlikte kendi imkanlarimizla aldik.