Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
check-in ve check-out saatlerine bakin. genelde oglen 12-2 arasi olur ama bazilari farkli olabilir. Checkout en gec 12de ise ve sizde 1de bosaltirsaniz odayi ekstra para isteyebilirler. Eger aksam cikacaksin gibi bir durum varsa oncesinden konusun resepsyonda. Onlarin inisyatifine gore ekstra para alabilirler veya almayabilirler.
Odaya girme konusunda ise eger kapinin onunde lutfen rahatsiz etmeyin etiketi asmadiysaniz bir kapiyi tiklatirlar, housekeeping diye seslenirler ve girerler eger icerden cevap gelmezse.
mesela ben akşam 10 da girdim otele 3 gün kaldım 3 günün sonunda öğlen 12 de çıkmam gerekiyor doğru mu ? + kapıyı içerden kitlersem içeri girmek isterlerse kapıyı açmazsam ne olur yani illa içeri girmelerimi gerekiyor .

zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence sallamış o müşteri,otelden memnun kalmadıysa otele çamur atmak için yapmıştır bence,buzamana kadar 20 ye yakın otelde kalmışımdır bu söylediklerim 20 sindede geçerliydi+olarak şunuda belirteyim kaldığım otel 5 yıldızlıda olsa,olmasada her halukarda otelde odadaysam kapıyı mutlaka kilitlerim,kilitlemek gerekir,nolur nolmaz,olurya hani çocuğun biri odasını sasırır gelır senın kapıyı açar vsvsvsveya sarhoşun biri ...

yanı kapıyı ıcerden kıtlersınız,sıkıntı olmaz

aslında otel hayatını ben cok severım ,kendı başınasınız rahatsız edende yok,güzel yani..

rizede 3-4 ay tek basıma bır otelde kalmıstım gayet guzeldı..
kaldığınız otellerde internet varmıydı varsa net bağlantısı nasıldı. üstte arkadaşada sordum kapı olayınıda cevaplarsanız memnun olurum