Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Damatlik alinmadi, gayet de guzel ve şık bir takim elbise alindi DS Damattan 600tl ye. Baska zamanlarda ayda yilda bir de firsat oldukca giyiliyor.
Gelinlik ise gayet guzel ve istenildigi gibi diktirildi bir elbise o da 900tl. cicek ve tac ikisi istendigi gibi el yapimi 600tl. Taki ise istenmedi, alinmadi. Sadece geline guzel hatiralik bir hediye alindi o kadar.

Size gore damat trasi olunmazsa, kirmizi bir vosvos 2bin tl ye kiralanmazsa dugun sayilmiyorsa o ayri hocam. Diyecek birseyim yok.

Neyse, siz evlenin, bol bol da harcayin, borc alin, kredi alin bir gunluk ortaligi yakin kavurun. Sonra da genc yasta 10 senelik kredi borcu denglestirmek icin ugrasin durun.
Dostum burda para saçarak düğün yapın demiyorum ben. Masraflarınızı en az seviyede tutacak şekilde düğün yapın yada yapmayın, bir kutlama yemeği dostlar arasında yeter diyen biriyim ben zaten. Bende evlenecek birini bulursam eğer bir akşam yemeğinden ibaret olacak karşı taraf çok ısrar etmezse.

Ama burda 12bine düğün yaptım diyerek diğer insanları yanlış yönlendirme. İşte o zaman insanları borca sokarsın. Burda yaşı küçük yada evlenme çağında insanlar var. 12bine düğün olmaz arkadaşlar.

Sizde 12bin hesabınızı tekrar bir yapın bence. Sırf sizin saydıklarınız 9bin ediyor.

Memleketinde ucuz salon 3000
çalıştığın yerde nikah 30 kişilik. 1200
30 kişlik duty free içkisi 200
eşinizin memleketinde ucuz düğün 3500tl
gelinlik 900
damatlık 600

Bunların dışında hadi hiç takı yok. Ki hiçbir arkadaş burda takı almamayı geçtim, yukardaki fiyatların yanına yaklaşamazlar. alyans almışsınızdır sanırım? aile ile bir iki yemeğe çıkmışsınızdır? Uçak paraları? Çicekler? Kuaförler? Fotoğrafcı? Kameraman? Balayı? araba süslemesi? bahşişler? davulu zurnası?