2014 yılında evlendim. 5,000Tl İzmir'de bir düğün salonunda yaptık mekan gayet güzeldi. Aralık ayında yaptık tabi daha uyguna geldi. Millette para yok ama hep yazın düğünü yapmak ister buda ayrı bi iş.
Anneler babalar kızlarını günümüzde el bebek gül bebek yetiştiriyor. Para nedir, nasıl kazanılır bilen az. Düğün öncesi 6 ay nerdeyse tartıştık düğün için. Bana kalsa aile içerisinde güzel bir yemek ve kutlama en şahanesiydi.
Acaip bir olay bu düğün birde kadınlar arasında kıyaslama var o şöyle düğün yaptı bu böyle yaptı diye çıta öyle yüksekki dar gelirle memnun edemeyeceğiniz %100 kesin. Ben yinede dik kafalı davrandım nişan yapılmış sonuçta geri dönüşü zor diye... Burda olcak bu bütçemiz var dedim, zorla kabullendirdim =).
Birde insanın korktuğuda başına geliyor. Ben evlilik hadisesine tamamen karşıydım ama eşimi Almanya'ya alacağım için mecbur evlenmem gerekiyordu. Korktuklarım başıma geldi ve aileler dağınık diye 3 ayrı nişan yaptık, imam nikahı güzel kıyamadı diye 2 kere imam nikahı kıydırdık, bir kez Türkiye'de düğün yaptık ve bir kezde Almanya'da nikah ve nikah kutlaması yaptık

)))))))))))))))).... Bana kalsa aileden istemeye gider birde aile içi bir kutlama yapmamız yeterdi. Buralarda harcanan saçma paralarla eve güzel birşeyler alır veya iyi bir tatile giderdik paşalar gibi ama olmadı...