Arkadaşlar son zamanlarda bu firmayla alakalı forumda bazı konular olduğunu gördüm.
2,5 yıllık tecrübemi buraya aktarmak istiyorum.
İlk önce benim bu firmadan bir alacağım çıktı arkadaşlar 45 TL tutarında. Bu alacak Kasım 2016 tarihinde çıkmış benimde Haziran 2017 de haberim oldu ve ödeme talebi oluşturdum.
Neyse online müşteri hizmetlerindeki arkadaş yardımcı oldu ve 1 hafta sonra tarafıma dönüş yaptılar.
Efendim sanirim bir hata olmuş biz sizin ödemenizi Kasım 2016 tarihinde yaptık dediler.
Ben tabikide şaşırdım, benim daha yeni haberim oldu bu alıcaktan size ödeme talebi yapmadan nasıl bana ödediniz anlamadım dedim. Cevap veremedi kem küm.
İyi dedim hangi bankaya yaptınız benim sizde kayıtlı bir iban numaram yada kredi kartım yok dedim gene kem küm.
Sinirlerim zıpladı tabi iyi dedim dekont iletin yok maalesef dedi, hangi iban numarasına yatırdınız dedim oda sistemde görünmüyor dedi.
Yahu dedim akıl mantığınız alıyor mu bu alacak bana Kasım 2016`da çıkmış bende Haziran 2017 de gördüm ve talep oluşturdum. Benim sizde hiç bir bilgim olmadığı halde nasıl bana geri iade yapıyorsunuz dedim.
Oda siz aradaki tarih farkına takılmayın arkadaşlar bir şekil göndermişler dedi.
Düşünebiliyormusunuz verilen cevap resmen insan aklıyla alay ediyorlar.
Kaldıki internetleri tam anlamıyla rezalet, yurtdışı pingleri berbat durumda..
Bunlara internet için başvurduğumda tam 2 hafta bekledim. 2 Hafta boyunca bağladık deyip bağlamadılar ve suçu bina tesisatına attılar. Tam 56 daire internet kullanıyor apartmanda nedense hepsi sorunsuz tek benimkisi sıkıntılı sanki. Cebimden elektrikçiye boşboşuna 50 TL verip hattı full kontrol ettirdim problem yoktu.
Daha sonra bölgeme gelen Telekom ekibine rica minnet ile işimi hallettirdim. Tabikide bina hattında hiçbir problem yokmuş, ana santral dolabıyla ve sisteme girişler yanlış işlenmiş düzeltti arkadaş ve internetim gelmişti.
Düşünün kendi hataları yüzünden 2 hafta bekledim.
Ayrıca aylardır internetimde kopma problemi var ve çözemiyor. 3-4 tane arıza kaydı açıyorum 1 ayda ve internetimde hız sabitleme yapamıyacak kadar rezil bir servisleri var.
Allah düşmanımın başına dahi vermesin denilecek bir hizmet söz konusu.
Şu an dahi internetim kopuyor günde 2-3 kez zar zor modemden kendim hızımı sabitliyorum ama pek stabil olmuyor.
Geçende sağolsunlar faturayı kırk yılın başında 1 gün geç yatırdık diye ekstra 25 TL ceza kitlemişler, düşünün tek faturam vardı diğer firmalarda 2-3 fatura olunca oluyor bu.
Kısacası rezalet, rezalet ve rezalet. Bir sorun yaşarsanız suçu size atıp direk tüyüyorlar..
Bu hafta içerisie kapattırıp NetSpeed geçiyorum.
Bugün iptal için aradım, ikna etmek istedi arkadaş ama yukarda yaşadıklarımı 5 dakikada özetledim kendisine ve direk işlemleri uyguladı. Siz düşünün adam tek kelime etmedi o dakikadan itibaren.