Nerelere götürdün bak beni. 2015'de coşkun ve cihan ile mail trafiğimden bir kesit;
Alıntı
Bir akşam bir anda durup dururken, son 3 aydır forumda 1 mesajım bile yokken ( takip ediyorken ) sebep yazmadan süresiz ban yedim. Önce hititajan-s'a ulaşmaya çalıştım sonra r10 telefonunu aradım. hititajan-sdaha beni dinlemeden fırça atmaya başladı. Haraket etti. Boşa ban yememişsindir, seninle mi uğraşacam ya filan derken 3 kere suratıma kapattı. 3.'de neden yazmıyor bi kontrol edin ben kaantukek sonra suçum varsa söyleyin biliyim dedim.
Yarım saat sonra bir anda banım açıldı, hititajan-s dönüş yapmadı. Bir sonraki günhititajan-s'a tekrar aynı numaradan ulaştım ya kaan yanlışlık olmuş ne büyüttün uğraştırma beni işim var şimdi dedi bende "nasıl konuşuyorsunuz saygısızlık yapmayın" dedim bana "silerim üyeliğini aklını başına al" gibi tehtid sonrası bende silmezsen adam değilsin dedim ve f5 yap dedi bir baktım üyeliğim silinmiş.
Onun aslında nicki hititajan-s değil
hitit-oc da yanlış anlaşılıyor diye kullanamıyordu. Yanlış anlamayın, overclock ustası o