Jurisconsult adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
La bi du paralel R10 kurmaya çalışmıştı ama tutmadı. Hitit de yönetime sivil darbe yapıp 1 yıl boyunca forumu soyup soğana çevirdi. Şifre unutmak 80 TL, ban açtırmak için gold üyelik al. Çekilişlere girmeyeyim hiç. Böyle böyle geçti ama Ersan'ın da hakkını yememek lazım, atarlı giderli cevapları bombaydı. Adamda tam Joker havası vardı. Premium üyeliklerin fiyatlandırması değişsin diye öneri konusu açana, "açız aç" diye yanıt yazıp kilidi basardı. O zamanki yönetimin faşizan sistem yüzünden padişahım çok yaşa diyenler, yeni yönetim hitit'i devirince arkasından sallamaya başladı. Bu yanlış. Yani kısacası ülke siyasetinden pek farklı olmayan günler yaşadı R10. Haksız mıyım @KOBRA reis?
Kesinlik haklısın.Her zaman her yerde şunu dile getiriyorum.L abidu olsun Hitit olsun kendi dönemlerin de kendi yönetim anlayışları ile bir çok dengesizliğe yol açtılar.Arkalarında birçok itham ve cevaplanmamış soru bıraktılar.L abidu ve Hitit aslında R10 ailesinin içinde yer alan kendi çıkarlarını herşeyin üstünde gören bir grubun ortaya çıkardığı ve ne yaparlarsa yapsınlar padişahım çok yaşa dedikleri iki insan sadece...

Evet L abidu suçlu evet Hitit de suçlu ama zamanın da onların elini ayağını öpen üzerlerinden iyi para kaldıran insanlar masum mu ? O insanlar hala forumda mı evet forumdalar...

R10.net sitesine karşılık o xxi dediğin de yapma Sıtkı dedim dinlemedi.Bu saat den sonra da SUSMA Sıtkı çık gel ben ağayım ben paşayım diyenlerin gerçek yüzünü anlat diyeceğim yine dinlemeyecek...

Ben Hitit ve L abidu'nun R10 ile ilgili anlatacağı çok şeyi olduğunu biliyorum çağıralım gelsinler mi ?

Şaka şaka gelmesinler.Sonra bu adamlar admin oldukları dönemde L abudi ağam Hitit paşam diye el ayak öpenlerin hali nice olur.