öncelikle olayı tüm detayları ile ele alalım
3 dersiniz var ve bu dersler çakışıyor, bu derslerin sorumlusu hoca mı ?
eğer evet ise şikayet hakkınız var hayır ise yanlış kişiyi şikayet etmişsiniz.
çakışma nedeni okul yönetimi ise okul yönetimini şikayet edebilirsiniz.
Başkasının devamsızlıgına istisna gösterip size göstermemesi bir hak değildir. Adam diğerleri geldi dese birşey diyemezsiniz.
Bimer hocaya posta atmaz okula atmıştır okul hocayı bilgilendirmiştir.
Sanırım burada şikayet manasız olmuş ortada şikayetlik bir durum yok . hoca benim devamsızlıgıma izin vermiyor diye bir şikayet konusu olamaz.
Ancak şu an da şöyle bir hak doğmuş size ;
tekrar okul yönetimine bir dilekçe verebilirsiniz. böyle böyle bir mevzu oldu derste gelip beni terör örtügüne üye olmak ve provakatörlük ile itham etti diyebilirsiniz.
Altına da eğitim hayatımı engellemek adına psikolojik baskı kurmaya çalışan görevli nin değiştirilmesi arz edilebilir. zira oradaki eğitimciler sizin için .
Okul yönetiminden sonra cevap gelmeden yine bimere fetö ile provakatörlük ile itham edildiğini bildir üzerinde psikolojik baskı kurulmaya çalışıldığını bildir sana hiç bir şekilde dava açamaz hele ki tazminat davası ben seni şikayet ettim bitti gitti edebilirim şu an beni de edebilirsin bende sana tazminat davası açabilirim neye istinaden ? senden beni haksız yere şikayet etti diye tazminat alamaz saçmalamış.
hiç bir şekilde korkma dilekçelerini ver . beden dersi kaldırılmadan önce zevk için bedenden üniversitede insanları devamsızlıktan bırakan bir adam bozuntusu vardı. çok benzer olaylar yaşadık. açığa alındı soruşturmalar geçirdi. süreçte zaten beden dersi müfredattan kaldırıldı.
sana maddi ya da manevi bir zarar gelmez en fazla okulun uzar bir sene çalışır geçersin