1. Tema adsense için biçilmiş kaftan ancak kullanıcı deneyimi açısından newspaper = rüya tabirleri uyumlu olmamış. Yani alışılmışın dışında bir görünüm ve ben açıkçası alışık olmadığım için beğenmedim yada bu temanın çok daha farklı sektörlerde yer alması gerekiyor.
2- 14 gün içerisinde 50 adet konu ile adsense aldım. Burada ki konu sitenizde yer alan makalelerinizin kelime haznesi.Yani içerikleriniz 100 er kelimeden oluşuyor ise söylediğiniz makale adeti çok az. Ortalama 14 günde 50 konu ile adsense almıştım. her bir makale ortalama 500 kelimeden oluşuyordu. 500x50=25.000 kelime ile adsense almışım. Buna göre hesaplama yapabilirsiniz.

3-Başvuru için içeriklerin bir kullanıcı gözüyle baktığınızda sizi tatmin ettiğinde başvurabilirsiniz.

4-Kopya içerik ile adsense alamayacağınızı biliyorsunuzdur. Eğer kopya içerik varsa özgünleştirmenizi öneririm. Kopya içerik ile adsense alamayacağınızı belirtmek isterim.

5- Adsense alabilmek için tek şart vardır. Kendi sitenize google gözünden bakabilmek. Google gözüyle bakmayı başardığınız gün adsense almamanız için bir sebep yoktur..