sanalyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem konusu açıldı bende yazayım.

"Sınırsız Reseller" kampanyası yapmışlardı. Yaklaşık bir buçuk yıl önce. O gün başladı Plus Datacenter ile hizmetimiz. İlk zamanlar sorun yoktu. Daha sonra kesintiler sık sık yaşanmaya başlandı. Sürekli olarak sitelerimi takip ettiğim için kesintileri de anlık olarak görebiliyordum. Ara sıra sitelerini takip edenler gözlemlememiş olabilirler.

Gerçekten ilgili kişiler, ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Samimi oldukları için bir de Wordpress hosting hizmeti aldım. Yaklaşık 2 ay sonra bu hostingde de sıkıntılar çıkmaya başladı. Veritabanına bağlanamadı hatalarından tutun, bağlantı koptu vs.

Bununla da kalmayıp geçen sene sitemize saldırı düzenlendi. Sitemizdeki açıktan kaynaklandığını söylediler ama ben sunucu tarafından bir açık olduğunu düşünüyordum. Bu konuda çok sıkıntı yaşadık. Birçok kez yazıştık önlemler aldılar vs. Yetersiz kaldı. Bunun üzerine ücretli güvenlik hizmeti aldım. Maksat site açılsın diye ödedim parayı.

Bir süre daha sorun olmaması nedeniyle ve yüksek hitte sorun çıkmaması nedeniyle yeni bir Wordpress hosting daha aldım. Ama bu seferde farkettim ki siteye gizlice kod ekleniyor. Eski yazılara link ekleniyor. footer'e link ekleniyor.

Özel olarak tema&eklenti açık kapatma çalışmasını r10'da bir üyeye yaptırdım. Yine sorun çözülmedi. Bu sefer firmanın kendisine yaptırdım. Yine kod eklenmeye devam edildi.

Bunun sonunun olmadığını farkettim ve zaten 1 hafta önce de sunucularına büyük saldırı düzenlendi. Sunucudaki bir açık nedeniyle tüm sitelerime linkler eklendi.

Centos açığı nedeniyle sunucuları saldırı almış ve haliyle tüm sitelere linkler eklenmişti. Tüm sitelerimi başka firmaya taşıdım.

Daha 1 ay önce 1 yıllık uzattığım hostingi şuan kullanmıyorum. Kendileri ne kadar samimi olsalar da ne kadar çabalasalar da kaliteli hizmet maalesef sunamıyorlar.
Merhaba,

Yaşadığınız olumsuz deneyim adına çok üzgünüz. Bu problemler bir süre çok fazla canımızı sıktı ve zaman kaybettirdi bize. Tabii müşteri de. Ancak az önce belirttiğimiz gibi, yaşanan olaylardan ders ala ala kendimizi geliştiriyoruz. Benzer sorunların tekrar edilmemesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz ve kaliteli hizmet sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Değerli eleştirinizi saygıyla kabul ediyor, eksiklerimizi görmek ve düzeltmek adına elimizden geleni yapacağımızı bildirmek istiyoruz.

Saygılarımızla