@KOBRA;
benim kürtlerle alakalı sorunum yok.
ben sadece ismini yazdım.
pyd terörist bir yapılanmadır.
uluslararası örgütler pyd ve ypg'nin ortak bir şekilde
işledikleri suçu ortaya koydu.
sınırımızda hiçbir güç bir yapılanma içerisine giremez.
bu söylediklerimi zamanla anlayacaksın.
kürt sayısına gelince, abarttığın gibi değil.
dünya'da 300 milyon Türk var.
senin şirin gördüğün katiller, Türklerin katili.
bu son yazım, birilerini ikna etmek için yorum yazmıyorum,
görüşümü yazdım.
İşte anlayış sorunu her yerde olduğu gibi sende bile var.Ben şirin görmüyorum.Sadece şunu soruyorum.Sen hiç Türkiye de yaşayan 25 milyon Kürt kökenli vatandaşa Suriye ve ırak da ki kurulacak kürt devleti hakında ne düşünüyorsun diye sordun mu ?
Ben milliyetçiyim Türkcüyüm lakin bu ülke de ki kürt varlığını kürtlerin ülkemize kattığı iş gücünü verdiği vergiyi yaptığı askerliği ve oy potansiyellerini görmeyecek kadar salak değilim.
Kendi ülkemizde paramparça olduk.Anladığıma göre sıra orta doğuda ki kürtlere geldi.Pyd terörist Barzani kim ? Aynı bokun siyahı.
Ben orta doğuda kurulacak her kürt devletine karşıyım.Lakin Barzaniyi kürt devleti bayrağı altında sarayda misafir edenler karşı mı onu bilemem.
Ben Mhpli bir delegeyim ve sana şunu söylüyorum.Bu ülke de herşey olur ama Türkiye hiç bir zaman orta doğuda büyük oyuncu olmaz buna hiç kimse müsade etmez.
Küçücük kore de bile milli bütünlük var senin neyin var ?Kalben beynen bölünmüş insanlar topluluğuyuz.
Açık ve net Türkiye de yaşayan Kürt toplumunun desteğini almadan Irak yada Suriye de kurulucak kürt devletlerine savaş ilan edemeyiz.Onların desteği olmadan savaş ilan edilirse bu bizi iç karışıklıklara hatta iç savaşa bile sürükler.