27.06.2016 tarihinden beri reseller hizmetinden faydalanmaktayım. Şimdiye kadarki izlenimlerimi size objektif bir şekilde aktarmak istiyorum.
Reseller'i belli bir süre kullandıktan sonra, ikinci yıl içinde uzattık. Fiyatı gayet makuldu.
Siteye (sunucuya) erişim kesilmesini hiç denecek kadar az yaşadık. Ama iş sunucu güvenliğine gelince bir kaç problemle karşılaştık, 3-4 defa sunucu rootlandı. Son hack olayının ardından firma ile iletişime geçtim ve sunucu güvenliğini test etmek istedim. Onlarda sağolsunlar izin verdiler. Testin sonucunda sunucuyu rootlayamadım. Bunu firmaya bildirdiğimde "Sonuç olarak diğer sitelere erişemiyorsunuz dimi Abdurrahman bey." diye aşırı sempatik bir cevap aldım. "Ben diğer hostlara erişemedim, peki geçen yaşanan hack olayında sunucu nasıl geçildi?" diye sorduğumda "CloudLinux ile ilgili sorun olmuş. Aktif olmasına rağmen çalışmamış. Çok geç farkettik bunu." diye bir cevap aldım. Neyse, geç olsunda güç olmasın...
Patron Samet GERANAZ ( @WPHizmetleri; ), koyu fanatik bir Galatasaraylı. @MCanturk; ile Samet GERANAZ'dan bahsederken Samet abi diyoruz. Twitter ve instagramda yaptığı paylaşımlardan sonra "bizim sunucunun fişini ne zaman çekecek" diye heyecanla bekliyoruz.
Hakan ÖZFİDAN diye bir de çalışan var ama hala sırrını çözemedik; gerçek mi yoksa Samet abinin yan çar mı bilemedik. Genelde destek taleplerine o bakıyor, sağolsun cevapsız destek talebi bırakmıyor.

Sonuç olarak, şimdiye kadar ufak tefek sıkıntılar yaşasakta Plus Datacenter'ı öneririm. Bilgili insanlardır.
Buradan teşekkürlerimi iletiyorum...

(Yukarıda yazdıklarım firmanın isteği ile değil, iç sesimin diretmesi sonucu yazılmıştır.)