Hocam 10 liraya tavuk mu? Sabah sabah güldürdün beni. Köyde tavuk besliyoruz 80 liranın altında tavuk satmıyoruz. 10 liraya anca bir tane civciv alınır. Organik beslendiğinde de 6 ayda anca tavuk olur. Bu iş sanalda böyle oyundan ibaret diyorsan bir şey diyemem ama gerçek piyasası da benim dediğim gibi.
Verdiğim rakamlar örnek sadece yahu! Ben tavukçu değilim nereden bileyim.

Sözleşmede hayvanlar sanal para sanal yazmakta
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde yasal değil bu sistem maliye yakalarsa kapanır şirket
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yasal olup olmadığı konusunda çok net bir fikrim yok ama işlemler Kıbrıs üzerinden görüldüğü için Türkiye tarafında bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Burada kurdukları çiftlikler mutlaka tarım bakanlığının belirlediği kurallara göredir yoksa öyle kafalarına göre koca bir çiftlik açamazlar di mi? Kıbrıs'ın da maliye konusunda ne gibi bir müfredatı var fikrim yok.
Ayrıca bugün oyuna girdiğimde şöyle bi şeyle karşılaştım.
Kurbanlık satışına da başlamışlar. Satış yeri İnegöldeki çiftlikleri. Şüpheleri olup İnegöl'e gitme imkanı olanlar varsa gidip bi baksınlar bizi de bilgilendirsinler.