40-50 yazıyorlarda kim veriyor o rakamları onlara sakın öyle bir hataya düşmeyin, 40 lira yazana 30 lira teklif edin, hiç çekinmeyin satmazlarsa zaten bir daha hiç satamıyacakları bir araç olarak kalacak ellerinde, piyasası son zamanlarda artı ama bu araçlar için max 30 bin lira hadi çok temiz full bakımlı olsun 35 lira eder. Siz full ofraod donanımlarına bakmayın normal orjinallere bakın alınca bir 3,5 inç kit taktırırsınız, birde ofset jant lastik, dodik felan derken sizinde 30 liraya aldığınız araç o 45 bin lira yazanına eş değer olur. Rolantide durunca gaza dokunuyorum ben en sevdiğim harekettir, motor kaputu bir sola bir sağa yatıyor, aslan gibide kükrüyor.
Anladım hocam bu bilgi için çok teşekkür ederim bende zannettim bakımlı ve eksiksiz ki bu kadar fiyat istiyor bu elemanlar. Bu konuda ben de biraz zorlama yaparım satıcıya karşı o halde. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, bu araç hakkında pek fazla kaynak yok. Bu nedenle kullanan birini görünce sormak istedim. Kazasız belasız binmek nasip olsun, iyi akşamlar dilerim